Facebook hozzászólás

szeretet.éhség…

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 22. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 28-án 18:45 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a „szeretet.éhség.” Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna műsorai az elmúlt öt évben összesen 296 millió forint támogatást gyűjtöttek össze a rászorulóknak.

Barabás Évi főcímnek, Fotokredit: Nánássy Pál
Barabás Éva, Fotokredit: Nánássy Pál

A kezdeményezést 2017-ban is felkarolta az RTL Magyarország: december 28-án a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent.

Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására.

A sztárok mellett a Fókusz riporterei személyes történeteken keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadomány hogyan válik valódi segítséggé. Kiderül az is, hogy a tavalyi adománynak köszönhetően hogyan kaptak esélyt az esélytelenek, otthont az otthontalanok és ételt az éhezők.

Az idei műsor különlegessége, hogy a Fókusz két házigazdája – Barabás Éva és D. Tóth András – első alkalommal vezet együtt műsort.

Fókusz karácsonyi adománygyűjtő különkiadás – december 28-án 18 óra 45 perctől élőben az RTL Klub műsorán!

Szerinted ki volt az Év Embere?
Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét. A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!