Facebook hozzászólás
688

Szeretni valakit valamiért…

Már egymilliónál is többen vagytok hónapok óta, akik az Életforma oldalit olvassátok nap mint nap!!! Köszönjük! Ez egy elképesztően nagy szám, és nagyon boldogok vagyunk! Nem kedvelem az úgynevezett termelési jelentéseket, de ma, Bálint-, vagy más néven Valentin-napon megköszönöm kedvességeteket, érdeklődéseteket, hiszen ez nemcsak a szerelmesek, hanem a közeli barátok, a kedves családtagok, egyszóval a szeretet napja is! És Ti mind a közeli barátaimmá váltatok! Ígérem, nem fogtok csalódni bennem a jövőben sem! Legyen szép ez a nap is Nektek! Itt egy kis ajándék!    

László Márta főszerkesztő, Kép: Csarkó Judit
László Márta, főszerkesztő, Kép: Csarkó Judit

Te tudod, miért szeretsz valakit? Vagy tudod, Téged miért szeretnek? Megfogalmaztad már magadban, hogy mi és az a szeretet? Meg tudtad fogalmazni? Ugye, nem is olyan könnyű?!

A mi esetünkben egy picit annyival másabb a helyzet, hogy Ti, több mint egymillióan valami mást, valami olyasmit szerettek nálunk, amit máshol nem, vagy nem így találtok meg! Keressük ezt az utat, és ezek szerint nem is rosszul!

Ez a számomra annyira kedves dal mindent elmond – és nemcsak a Hozzátok fűződő kapcsolatomról, hanem mindenről, ami a szerelemről, a szeretetről, az emberségről, a munkámról szól. Ha én lennék az illetékes, akár ez lehetne a humanizmus himnusza!

 

 

Kedves, több mint EGYMILLIÓ OLVASÓNK! Köszönjük figyelmeteket! Mi folytatjuk, gyertek velünk, és tudjátok, érdemes szeretni valakit, valamit – valamiért!!! Mi mind megérdemeljük!

Öt szerelmes idézet, amit ma el kell olvasnod!
Tűzpiros plüss szívecskék, állatfigurák, virágok árasztották el az üzletek, az ajándék- és virágboltok polcait. Ebből az is tudja, hogy itt a szerelmesek, a jó barátok napja, Valentin, aki nem kedveli az efféle – úgymond – üzleti jellegű kampányokat. Én azt mondom, minden, ami a szerelemről, a szeretetről szól, csak jó testnek és léleknek egyaránt! Ha tehát nem akarsz I love You feliratos sablonmacit adni a kedvesnek, egy szál virág mellé küldj egy verset, egy idézetet, ami megsúgja neki legbelsőbb érzéseidet. Íme néhány a kedvenceim közül!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!