Facebook hozzászólás
213

Színező nap – A te színed!

Hagyományteremtő céllal kerül első megrendezésre a SZÍNEZŐ NAP – A TE SZÍNED! elnevezésű tartalmas, szórakoztató rendezvény. A rendezvény időpontja: 2013. április 6. 10-18h

A színek szerepét kiemelten fontosnak tartó alkotói csapat célja a rendezvénnyel, hogy könnyed programokkal, a vizualitás különféle eszközeivel inspirálja a látogatókat színtudatosságuk fejlesztésére, a színek értelmezésének újszerű megközelítésére. A rendezvény alkalmat teremt, a színek kreatív és tudatos használatának megtapasztaltatására. Bemutatja, hogyan válhatnak a színek segítőinkké vágyaink, céljaink elérésében, valamint önkifejezésünkben, egyediségünk megmutatásában kívül és belül egyaránt. Mindezt egy olyan környezetben, amely lehetőséget ad interaktív programoknak, és közösségi kapcsolódásoknak.

Elsősorban olyan nyitott gondolkodású közönségre számítanak, akik kíváncsiak miként szemlélhetik másként önmagukat, és az őket körbevevő környeztet. Igyekeznek tudatosan tervezni karrierjüket, és tisztában lenni szerepeikkel, ugyanakkor elképzelhető, hogy ebben külső segítséget is szívesen igénybe vesznek. Keresik azokat a tevékenységeket, amelyek segítségükre lehetnek fellépésük, határozottságuk, magabiztosságuk fejlesztésében, egyéniségük jobb kifejezésében, egyediségük megtalálásában.

Egyéni önkifejezési módjuk megtalálása nem öncélú, hanem bátor felelősségvállalás önmagukért, és kiegyensúlyozott életükért.

Rendezvény időpontja: 2013. április 6. 10-18h

Helyszín: Kaptár, Révay köz 4.

A rendezvényhez kapcsolódó kiállítás megnyitó: 2013. március 21. 18h

Kiállító művészek: Kosaras Renáta festőművész, Somogyi Réka selyemfestőművész, Zafira fotógrafikus művész

Gál Bori szín coach, a rendezvény ötletgazdája szerint a színek mindannyiunk életében észrevétlenül is jelen vannak, körülvesznek minket, energiáikkal hatnak ránk. Színtudatosságunk fejlesztésével, új tapasztalásokra, önmagunk mélyebb megértésére tehetünk szert. A program összeállításakor az volt a fő cél, hogy a látogatók gyakorlati tapasztalatot szerezzenek arról, miként változik gondolkodásuk, érzésviláguk a színek megfelelő használatával.

Pályamódosítóként talált rá új szakmájára, és tudatosan használja a színek erejét. Szín coachként új megközelítésbe helyezi a színeket, és különleges színes üvegekkel, a színekben rejlő asszociációk kibontakoztatásával segíti a konzultációs folyamatot. Ennek bemutatására és egyéni megtapasztalására is sor kerül a rendezvényen.

 

A Maybelline támogatásával egy izgalmas, az egyén színeiről szóló előadás után, sminkelési tanácsadásra is lehetőség nyílik. A workshop célja, hogy az előadást követően az érdeklődők gyakorlatot szerezve, magabiztosabban nyúljanak a hozzájuk illő színekhez. A megfelelően kiválasztott színekkel harmóniát sugárzunk, amit a környezetünk is azonnal érzékel és pozitív formában vissza is jelez. Így nem csupán esztétikailag fontos rátalálnunk színtípusunknak megfelelő színekre, hanem ez komoly hatással van önbizalmunkra is.

 

A DULUX támogatásával, színes illusztrációkkal tarkított előadásra kerül sor. Bemutatásra kerül, a DULUX 2013-as színtrendjei is. Számos kísérlet is bizonyítja, hogy a környezetünkben lévő színek hatnak ránk, ezért fontos, hogy az általunk használt térben is a megfelelő színek vegyenek körbe bennünket. A közönséggel együtt elkészített installáció, személyes megtapasztalási lehetőséget is nyújt arra, hogyan változtatják meg a színek az enteriőr hatását.

 

A Kaptár a rendezvény helyszínének biztosítója több, mint egy co-working iroda. Megálmodóik törekvése, hogy a szabadságot, és független munkastílust kedvelő emberek számára nyújtson inspiráló munka környezetet. A hely tud mindent, amit egy jól felszerelt irodától elvárunk, ugyanakkor céljaik túlmutatnak ezen, és elő közösséget is teremtenek programjaikkal. Rendezvényeik, közösségi eseményeik kapcsolódásokra, értékes emberi találkozásokra adnak teret. A Kaptárban megvalósuló, közösségi szemlélet, az egyén szabadságát tiszteletben tartó, és a szinergiát támogató szellemiség, egybeesik a Színező rendezvényének célkitűzésével is. Ezért nagy öröm, hogy egy ilyen friss gondolkodású közösségi tér ad támogatást a program megvalósulásához.

 

forrás: www.szinezo.hu

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!