Facebook hozzászólás
206

KULTÚRHARC!

Színházak a nemzeti centrifugában

Hamarosan belelapozhat a Piac & Profit legfrissebb számába.

A kormány által meghirdetett kultúrharc a tavalyi őszi önkormányzati választások eredményével elszabadult. Jelen helyzetben a színházak még nem tudnak nyilatkozni a leendő költségvetésükről, de úgy tűnik, a kormány célja részben az volt, hogy gyámság alá helyezze az önkormányzati fenntartású intézményeket. Pillanatfelvételünk a Piac & Profit februári számában.

Kép: Piac & Profit

Forró témákkal jön a februári piac és profit.

Mi lesz veled egészségügy? Lantos Csaba írásából megtudhatja, hogy milyen problémát okoz, hogy a hazai rendszerből hiányoznak a teljesítménymutatók. Megkérdeztük Kincses Gyulát, a MOK hogyan képzeli a magán- és közösségi ellátás egyensúlyát.

Címlapsztorinkban Csabai Károly beszélget Jelasity Radovánnal, az Erste Bank elnök-vezérigazgatójával egyebek között arról, hogy mennyivel lesz olcsóbb a bankolás, ha eltörlik a tranzakciós illetéket.

A kiberbiztonság is egyre több cégnél pénztárcába vágó tényező, ezért utána jártunk, hol és hogyan védekezhetünk a megnövekedett kockázat ellen, amely már egyaránt fenyeget kicsiket és nagyokat.

Véleménycikkünkben Káncz Csaba osztja meg gondolatait a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre településéről. Magánügy rovatunkban pedig Szarvas György beszélget Kércz Tiborral, a nemzetközileg elismert természetfotóssal hitvallásról, elhivatottságról, művészetről.

Februárban is keresse a Piac & Profitot az újságárusoknál, vagy fizessen elő a magazinra, hogy független forrásból lásson rá az üzleti világra!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!