Facebook hozzászólás

Színházzal erősít a Duna

A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a társulat. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. március 2-től szombat esténként fél nyolctól látható a Duna Televízión.

 

 

A társulat: Csányi Sándor, Udvarias Anna, Sipos Vera, Fesztbaum Béla, Szervét Tibor, Urbanovics Krisztina, Habermann Lívia, Alexis Rita: Kép: Bara Szilvia
A társulat: Csányi Sándor, Udvarias Anna, Sipos Vera, Fesztbaum Béla, Szervét Tibor, Urbanovics Krisztina, Habermann Lívia, Alexis Rita: Kép: Bara Szilvia

A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk).

Réti Nóra, Ember Márk, Kép: Bara Szilvia
Réti Nóra, Ember Márk, Kép: Bara Szilvia

A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel időközben szakítottak.

Mikecz Estilla, Kép: Bara Szilvia
Mikecz Estilla, Kép: Bara Szilvia

Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentumregényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturggyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.

Mentes Júlia, Szávai Viktória, Kép: Bara Szilvia
Mentes Júlia, Szávai Viktória, Kép: Bara Szilvia

A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés kezdődik.

Schell Judit, Kép: Bara Szilvia
Schell Judit, Kép: Bara Szilvia

 

Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz.

Bánsági Ildikó, Márton András, Kép: Bara Szilvia
Bánsági Ildikó, Márton András, Kép: Bara Szilvia

Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd, és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.

A produkció vezető operatőre Babos Tamás, vezető rendezője Miklauzic Bence, társrendezője Vecsernyés János.

⇓⇓⇓

Dallamokkal az Alzheimer ellen

Már évek óta ismert tény, hogy a zene segíthet az Alzheimer-kór és a demencia tüneteinek enyhítésében. A BBC pedig most létrehozott egy olyan honlapot, ahol a demenciával élő betegek megtalálhatják az általuk szeretett dalokat. Hosszú távon a terv az, hogy egy olyan oldal jöjjön létre, ahol az emlékek előhívását segítő zenei adatbázist találhat a felhasználó.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!