Facebook hozzászólás

Szirmot bontottak a nők Pécsett

A Pécsi Tudományegyetem Botanikus Kertje május 21-22-én 10 – 18 óráig tartja a 10. Dísznövény Kiállítást és Vásárt, mely idén először kiegészül az Íriszkedvelők Magyarországi Egyesületének kiállításával, melynek keretében 300-nál is több nőszirmot mutatnak be, valamint lesznek díszmadarak, díszgalambok és papagájok is.

Íriszek, Kép: wikipedia
Nekem ez a szín a kedvencem! Kép: wikipedia

A rendezvényhez kapcsolódik május 21-én a Növények Napja a PTE TTK Biológiai Intézetében, ahol laboratórium látogatásra és a témához kapcsolódó interaktív előadásokon való részvételre is lesz lehetőség.

Tudtad?
A nőszirom vagy írisz a spárgavirágúak rendjébe tartozó nősziromfélék családjának névadó nemzetsége. Több száz faj tartozik ide. A tudományos nevét a szivárvány görög nevéről kapta, az ide tartozó virágok sokféle színváltozatára utalva. (Forrás: Wikipédia)

A Növények Napjáról további részletek itt olvashatók!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!