Facebook hozzászólás
409

Sztárcsaládok kínos titkai

Még a brit királyi családban is előfordult, hogy apasági teszttel kellett bizonyítani azt, hogy a leszármazott valóban jogosan ül-e a helyén. De nem ők az egyetlen ismert család, ahol DNS-vizsgálatot kért valamelyik fél.

Kire ütött ez a gyerek? – Kép: Pixabay

Nemrégiben egész Nagy-Britannia megdöbbent, amikor kiderült: Károly herceg nem éppen közkedvelt felesége, Camilla azt követelte menyétől,  Katalin hercegnőtől, hogy apasági teszttel bizonyítsa be minden kétséget kizáróan, hogy valóban Vilmos a pár hónapos gyermek, George Alexander Louis herceg apja. Egy bennfentes informátor szerint Camilla azért ragaszkodik a DNS-vizsgálathoz, mert irigy és féltékeny Katalinra, akit a szülés óta még többen kedvelnek világszerte. Nos, Károly herceg felesége döbbenetes gyanúsításával is csak újabb rekordot állított fel a népszerűtlenség tekintetében azóta, hogy férje korábban pont vele csalta a Szívek Királynőjét, Dianát. Camilla felháborító viselkedése bizonyára a fiatalabb herceget, Harryt is megviselte, hiszen sokáig az is vitatott volt, hogy valóban Károly herceg fia- e, vagy a vér szerinti apja a lovaspólós James Hewitt, akinek viszonya volt Diana hercegnővel. Ám egy 2005-ben elvégzett teszt pontot tett az ügy végére bebizonyítva, hogy Károly az apa.

De nem ez az egyetlen ügy, ahol ismert emberek keverednek hasonló kétségek közé.

2011 júliusa, Monaco. Még meg sem száradt a tinta az akkor ötvenhárom éves monacói herceg, Albert és a gyönyörűséges egykori dél- afrikai úszóbajnok, Charlene Wittstock  házassági anyakönyvi kivonatán, amikor a bővérű nőcsábászt újabb DNS-teszt elé állították: a hercegnek van egy harmadik házasságon kívül született gyereke is egy légiutas-kísérőtől, Nicole Coste– tól született kilencéves fia, Alexandre és 22 éves lánya, Jazmin mellett; utóbbi anyja Tamara Rotola.

2011 novembere, Budapest. Ügyvédjén keresztül L.L. Junior kapott egy levelet, amely szerint Szlovákiában született egy kisfiú, akinek ő volna az apja. Volt is emiatt pár álmatlan éjszakája, mert bár a februári szlovák buliban nem történt semmi „olyan”, a kedvesének, Csillának valószínűleg nem esett jól ez a hír. Az anyuka peren kívül próbált egyezkedni, de a DNS-vizsgálat eredménye bebizonyította L.L. Junior ártatlanságát. Az énekesnek azóta született egy kisfia, még tavaly januárban.

2012 júliusa, Manchester. A Manchester City olasz válogatott csatára, Balotelli egy barátjától tudta meg, hogy korábbi barátnője, az akkor 24 éves Rafaella Fico terhes, ráadásul a lány azt állítja, hogy ő a születendő gyermek apja. A futballista akkor azt mondta, csak azt követően hajlandó elismerni, hogy exbarátnője tőle terhes, ha már megvan az apasági teszt eredménye. Azóta Balotelli több alkalommal is elbliccelte az apasági tesztet, így a mai napig nem dőlt el egyértelműen, hogy ő a kis Pia apja, vagy sem.

2013 májusa, Atlanta. Nem egészen két éven belül Justin Biebert, a 19 éves sztárt másodjára hozták hírbe azzal, hogy gyermeke született. Persze a sztár tagadta, hogy ő lenne az apja egy 25 éves rajongó gyermekének. A nő azt állította, hogy Justin egyik koncertje után esett teherbe egy egyéjszakás kaland során. Az akkor 15 éves Justin és a hölgy egy étteremben találkoztak a South Beachen, a kamaszfiú pedig ezután felhívta rajongóját a hotelszobájába. A gyermek létezéséről a sztár semmit nem tudott, a nő egyik rokona szerint ugyanis szerették volna a kicsit távol tartani a reflektorfénytől. Bieber szóvivője tagadta, hogy az énekes lenne az apa. Azzal érvelt, nem ez lenne az első alkalom, hogy valaki megpróbál hírnevet szerezni a sztáron keresztül. 2011-ben ugyanis egy Mariah Yeater nevű 20 éves nő állította ugyanezt, később azonban – egy apasági teszt következtében – kiderült, hogy hazugság volt az egész.

2013 júniusa, Brüsszel. Az 1968- ban született Delphine Boel jogi úton, DNS-vizsgálattal kívánta bebizonyítani, hogy a 79 éves belga király, II. Albert az ő vér szerinti apja. Boel magát a királyt, a trónörökös Fülöp herceget és Asztrid hercegnőt, II. Albert lányát is beidéztette a bíróságra. Az értesülést az udvar is megerősítette, de a királyi ház ezen túlmenően nem óhajtott megjegyzést fűzni a híradáshoz. Belga alkotmányjogászok szerint az ügy „bukásra van ítélve”, a belga alkotmány értelmében ugyanis a király személye sérthetetlen, érinthetetlen nemcsak büntető-, de polgári jogi értelemben is: semmilyen eljárás nem indítható vele szemben, szó szerint a törvények fölött áll. II. Albert 1999-es karácsonyi üdvözletében félig-meddig beismerte, hogy a hatvanas évek végén – Delphine Boel születése előtt – viszonya volt valakivel.

Forrás: www.dnskozpont.hu; www.ddcmagyarorszag.hu



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!