Facebook hozzászólás
715

PREMIER ELŐTT

Sztárutódok titkos vágyai

Visszautaznál az időben az Utódok 3 sztárjaival? Nézzük, hogy a színészek élete milyen is volt 10 éves korukban. Mi körül forogtak a mindennapjaik? Kibe zúgtak bele? Mi volt a hobbijuk?

Sofia Carson, vagyis Evie mindig is egy “vad álmodozó” volt.

“10 évesen színészkedésről és éneklésről álmodoztam. Iskola után órákon át táncórákon voltam. Majd hazaértem, és zenét írtam. Mindig is imádtam a zenét és az éneklést!A hétvégéken olyan koncerteket néztem vissza, amiket szerettem. Csodáltam Chert, mintha általa a zene és a művészet találkozott volna. A filmjeit is imádtam.”

Sofiát 10 évesen Jennifer Lopez és Justin Timberlake inspirálták, így csak abban reménykedett, hogyha felnő, legalább olyan jó előadó lesz, mint a példaképei. No de mi a helyzet a szerelemmel?

“10 évesen nem hinném, hogy szerelmes lettem volna bárkibe is. Az első Christian Bale volt, miután láttam a Batmanben, de nyilván nem 10 éves voltam akkor.”

Mai fejjel vajon milyen tanácsot adna 10 éves önmagának?

“Hogy álmodozzon, és dolgozzon keményebben, mint azt valaha is elképzelte. Azt is hozzátenném, hogy sose legyen túl távol a családtól.”

Utódok, Kép: sajtóanyag
Utódok, Kép: sajtóanyag
Booboo Stewart, azaz az Utódok 3 Jaye nagy BMX-fan volt 10 évesen, és Ryan Nyquistet tartotta a példaképének, bár a BMX-et ő maga tulajdonképpen sosem próbálta ki. Helyette egész nap a szabadban bandázott.

“Nem is tudom, hogy 10 évesen voltak-e nagy álmaim. Apukámmal filmforgatásokon nőttem fel, és imádtam ezeket, ahogy a családomat is. Azt gondolhattam, nagyon menő lenne profi BMX-versenyzővé válni, de szerettem a barátaimmal is játszani.”

Booboonak is megvolt élete első szerelme akkoriban.

“Talán Angelina Jolie-ba zúgtam bele a leginkább. Vagy Denise Richards-ba. Mindkettőjükbe! Még mindig ők a legnagyobb szerelmeim.”

“Ha tanácsot adhatnék a 10 éves önmagamnak, akkor azt mondanám, hogy játsszon a szabadban. Ez nekem nagyon sokat jelentett. Ja, és hogy egye meg azokat a zöldségeket, mert jó az ízük.”





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!