Facebook hozzászólás

PREMIER ELŐTT

Sztárutódok titkos vágyai

Visszautaznál az időben az Utódok 3 sztárjaival? Nézzük, hogy a színészek élete milyen is volt 10 éves korukban. Mi körül forogtak a mindennapjaik? Kibe zúgtak bele? Mi volt a hobbijuk?

Sofia Carson, vagyis Evie mindig is egy “vad álmodozó” volt.

“10 évesen színészkedésről és éneklésről álmodoztam. Iskola után órákon át táncórákon voltam. Majd hazaértem, és zenét írtam. Mindig is imádtam a zenét és az éneklést!A hétvégéken olyan koncerteket néztem vissza, amiket szerettem. Csodáltam Chert, mintha általa a zene és a művészet találkozott volna. A filmjeit is imádtam.”

Sofiát 10 évesen Jennifer Lopez és Justin Timberlake inspirálták, így csak abban reménykedett, hogyha felnő, legalább olyan jó előadó lesz, mint a példaképei. No de mi a helyzet a szerelemmel?

“10 évesen nem hinném, hogy szerelmes lettem volna bárkibe is. Az első Christian Bale volt, miután láttam a Batmanben, de nyilván nem 10 éves voltam akkor.”

Mai fejjel vajon milyen tanácsot adna 10 éves önmagának?

“Hogy álmodozzon, és dolgozzon keményebben, mint azt valaha is elképzelte. Azt is hozzátenném, hogy sose legyen túl távol a családtól.”

Utódok, Kép: sajtóanyag
Utódok, Kép: sajtóanyag

Booboo Stewart, azaz az Utódok 3 Jaye nagy BMX-fan volt 10 évesen, és Ryan Nyquistet tartotta a példaképének, bár a BMX-et ő maga tulajdonképpen sosem próbálta ki. Helyette egész nap a szabadban bandázott.

“Nem is tudom, hogy 10 évesen voltak-e nagy álmaim. Apukámmal filmforgatásokon nőttem fel, és imádtam ezeket, ahogy a családomat is. Azt gondolhattam, nagyon menő lenne profi BMX-versenyzővé válni, de szerettem a barátaimmal is játszani.”

Booboonak is megvolt élete első szerelme akkoriban.

“Talán Angelina Jolie-ba zúgtam bele a leginkább. Vagy Denise Richards-ba. Mindkettőjükbe! Még mindig ők a legnagyobb szerelmeim.”

“Ha tanácsot adhatnék a 10 éves önmagamnak, akkor azt mondanám, hogy játsszon a szabadban. Ez nekem nagyon sokat jelentett. Ja, és hogy egye meg azokat a zöldségeket, mert jó az ízük.”

 

Dove, vagyis Mal zenei ízlése már 10 évesen is szerteágazó volt. Imádta a The Runaways-t Joan Jettel és Cherie Currie-vel. Ahogy az amerikai író, Edgar Allan Poe is megragadta a figyelmét.

“10 évesen imádtam a régies ruhaboltokat. Hazavittem és megvarrtam őket, hogy változtassak rajtuk. Akkoriban arról álmodoztam, hogy vagy azzal foglalkozom, amivel most is, vagy pedig divattervező leszek. A kettő között vacilláltam!”

Dove Johnny Deppbe zúgott bele akkoriban, és ma már azt gondolja, hogy 10 évesen feleslegesen sokat foglalkozott az apróságokkal, pedig a végén minden jól alakult.

Utódok filmkocka, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Brenna, az Utódok 3 Jane-je 10 évesen odavolt Hannah Montanáért és a Varázslók a Waverly helyből-ért. „A High School Musicalt is imádtam, ami elég menő, lévén, hogy az Utódok-filmek is ugyanannak a rendezőnek a munkái. Musical-mániás voltam, és 8-tól 13 éves koromig musical színházba is jártam. Ebben a világban nőttem fel.”

“Akkoriban imádtam lemenni a tengerpartra a családommal. Chicagóból származom, vagyis az ottani tengerpartokra látogattunk le.”

Brennát már akkoriban is az tette boldoggá, ha énekével és színészkedésével örömöt okoz másoknak. Ez azonban a mai napig igaz. Sőt, Brenna nem is egy hírességbe zúgott bele, hanem a musical színház egyik színészébe, aki rendszeresen főszerepet kapott. Ha tanácsot adhatna az akkori önmagának, akkor csak annyit mondana:

“Ne aggódj amiatt, amit az emberek gondolnak rólad. Csak légy önmagad, és élvezd az életet.”

„És zene nélkül mit érek én,”

Yehudi Menuhin 1976-ban, Kép: wikipedia
Yehudi Menuhin 1976-ban, Kép: wikipedia

„Szavakkal már nagyon sokszor visszaéltek, különösen a korunk társadalmában egyre növekvő tudatlanság következtében. A zene azonban továbbra is módot ad arra, hogy az emberek ma is megértsék egymást amikor az emberiségtől a múlt előítéletei távolabb állnak, mint valaha, de megerősödve kerülnek előtérbe azok az örök értékek, amelyek mindig részét képezték bármely nép minden művészi megnyilvánulásának” Így fogalmazott Yehudi Menuhin hegedűművész 1975. október 1-jén Torontóban mondott beszédében, az első zenei világnapon.

Jadah Marie, vagyis Celia már 10 évesen is színész szeretett volna lenni, így minden lehetőséget megragadott erre. Az első Utódok-filmet is szerette, a mai napig az a kedvenc része.

“10 évesen imádtam a legjobb barátomnál pizsi-partizni. Gyerekkoromban két legjobb barátom volt – Essence és Michelle – ők a kedvenceim az egész világon, leszámítva persze a szüleimet és a családomat. Mindig ott voltak mellettem, és folyton együtt lógtunk.”

Jadah nem mellékesen éppen a Disney Channel sztárjaiba, illetve Internet-sztárokba zúgott bele – Nash Grierbe és Cameron Dallasba.

Mai fejjel csupán annyit tanácsolna 10 éves önmagának, hogy “ne adja fel. Minden, amiről azt hittem, hogy lehetetlen, az egyáltalán nem lehetetlen, hiszen meg lehet csinálni. Soha, de soha ne add fel.”

Ezek után nézzétek meg, ma milyenek a kis utódok! Premier október 11-én este 7-kor a Disney Channelen!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 152

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!