Facebook hozzászólás
700

Szuperek vagytok, mert nálunk kalandoztok

Már több mint egymillió kétszázezren vagyok! Vagyis, soha még ennyien nem kedvelitétek, és olvastátok az Életformát! Ez azt jelenti, hogy olyasmiket találhattok, láthattok nálunk, amelyek érdekelnek Titeket! Azon vagyunk, hogy ez így is maradjon! Továbbra is várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket! Köszönjük a hűségeteket! Hálából egy nagy meglepire készülünk!

László Márta főszerkesztő, Kép: Zsákai Réka
László Márta főszerkesztő, Kép: Zsákai Réka

Tavaly februárban még azt köszönhettem meg, hogy több mint egymillióan vagytok! Nekünk már az is óriási megtiszteltetésnek számított! Most már ennél is többen vagytok, sőt, figyelmetek soha nem lankadt! Nagyon boldoggá tettétek minden munkatársamat! Egyúttal minden kollégának és külső munkatársnak is ezúton köszönöm meg szorgalmát, szakértelmét, független hozzáértését! Remélem, a jövőben még ennél is több olvasóra akadunk – mindezt közös tudásunkkal! Rövidesen valami meglepetést nyújtunk át Nektek, de ez egyelőre legyen titok!

Addig is fogadjátok e kissé komor, ám számomra rendkívül fontos sorokat ajándékul! Szép napot!

 

„Költő vagyok – mit érdekelne
engem a költészet maga?

Más költők – mi gondom ezekkel?
Mocskolván magukat szegyig,
koholt képekkel és szeszekkel
mímeljen mámort mindegyik.

Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!
Szabad ésszel nem adom ocsmány
módon a szolga ostobát.”

József Attila: Ars poetica – részlet

Messenger üzenete érkezett Petőfitől, Radnótitól és más nagy költőktől
Február második felében a főváros számos pontján citylight plakátokon jelennek meg a magyar költészet nagyjainak versei − kicsit másképp. A versek párbeszédes formában, hangulatjelekkel megfűszerezve bukkannak fel Budapest 30 különböző pontján.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!