Facebook hozzászólás
198

Támogatott kezelésre pályázhatnak a parlagfű allergiások!

Országszerte  mintegy 40 fő parlagfű allergiás immunterápiáját támogatja az idén is az Allergiamentes Életért Alapítvány. Május 15-ig lehet pályázni!

Az Allergiamentes Életért Alapítvány, 2010-es elindulása óta minden évben meghirdeti „immunterápia támogatási programját”.

A gyermekek és felnőttek kedvezményes immunterápiás kezelést vehetnek igénybe
Kép: Pixabay

Az allergén-specifikus immunterápiát szolgáltató magán-orvosi központok között, és a Stallergenes gyógyszerforgalmazó cég támogatásával létrejött együttműködésnek köszönhetően, a parlagfű allergiás gyermekek és felnőttek kedvezményes immunterápiás kezelést vehetnek igénybe.
Ebben az évben az Alapítvány országszerte 40 fő parlagfű allergiás immunterápiáját támogatja.

A programban elnyerhető előnyök:

  • a kezelés első évében a 3. doboz parlagfű immunterápiás készítmény ingyenes.
  • 50%-os kedvezmény a szezonális kontroll vizit díjából.
  • amennyiben szükség van rá, a kiválasztott rendelőben ingyenes a Prick-teszt elvégzése.
Erre figyelj kertészkedésnél, ha allergiás vagy!
A gyönyörű tavaszi időben már megkezdődtek a kerti munkák, amelyekről a pollenallergiásoknak sem kell lemondaniuk. Ahhoz azonban, hogy tünetmentesek legyünk, ügyelni kell arra, hogy mikor végezzük a munkálatokat, és mit ültessünk.

Az érdeklődők május közepéig adhatják le jelentkezésüket online vagy személyesen, a programban résztvevő rendelőkben.
Budapest mellett több vidéki helyszínen, Debrecenben, Kaposváron és Szegeden is van lehetőség a kedvezményes kezelések igénylésére.

A pályázat részletes kiírása, a programban résztvevő rendelők elérhetősége, a jelentkezés feltételei és a jelentkezési lap elérhető a www.allergiamenteseletert.hu weboldalon.
A pályázatok elbírálása a jelentkezés sorrendjében történik.
Jelentkezési határidő: 2015. május 15

10 év allergia nélkül – jól hangzik, ugye?
Akinél egyszer jelentkeznek a pollenallergia tünetei, számíthat rá, hogy a panaszai évről-évre visszatérnek majd az allergén növény virágzásától függően, az év azonos időszakában. Ilyenkor kezdődik a szokásos procedúra: tüneti kezeléshez orrcsepp, szemcsepp, gyógyszerek. Az allergén immunterápia már több éve hazánkban is elérhető, és tartós megoldást ígér: akár 10-12 évre is megszüntetheti a panaszokat, ha vállaljuk a minimum 3 éves kezelést.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!