Facebook hozzászólás
203

Tapsolhattok! Megint jönnek az oroszok!

Szenzációs előadás érkezik szeptemberben a Budapest Sportarénába és több vidéki nagyvárosba. Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának énekkara, azaz a “Vörös Hadsereg Kórusa” és tánckara ad koncertet, de nem szokványosan.

A Kalinka, a Katyusa és a Partizán-dal mellett a legnagyobb mai slágereket is feldolgozzák: Pharell Williams Happy-je, a Daft Punk Get Lucky-ja, Adele Skyfall-ja vagy a Queen We Will Rock You-ja a férfias katonák előadásában egyszerre lesz izgalmas, meglepő és szórakoztató.

 Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának hivatásos művészegyüttese, akinek az Alexandrov mellett kizárólagos joga használni a “Vörös Hadsereg Kórusa” nevet, hazánkba érkezik. Szeptember 17-én Veszprémben, 18-án Győrben, 19-én a Budapest Arénában, 20-án pedig Miskolcon lép fel a világhírű zenekar.

Csodálatos hangzású férfikórus, remek szólóénekesek, kiváló zenészek és fantasztikusan virtuóz táncosok előadásában a közismert orosz tradicionális népdalok mellett, a kimért és fegyelmezett katonai stílust megtörik a popslágerek laza ritmusai, kuriózumként csendülnek fel az orosz férfikar előadásában olyan dalok, mint a Happy vagy a Skyfall.

A BBC új műsorai
A BBC Worldwide új természetfilm-sorozatokat indít mostantól a BBC Earth kínálatában. Julie Swanston, a BBC Worldwide szolgáltatásokért felelős alelnöke szerint a legújabb műsorok, a Fishing Impossible és a What Planet Are You On is részei lesznek a csatorna Earth Unplugged nevet viselő, „szórakoztató természettudományt” kínáló műsorcsaládjának a már korábban bejelentett Extreme Weather: The Survivors-szel együtt.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!