Facebook hozzászólás
127

Tervezz Te is díszeket az SOS Gyermekfalu karácsonyfájára!

A Beiersdorf idén az anyagi segítségnyújtás mellett egy rendhagyó kezdeményezéssel is hozzájárul ahhoz, hogy az SOS Gyermekfaluban is meghitt legyen a karácsony.  

A NIVEA termékek gyártója az ünnepek alatt különleges meglepetés karácsonyfákat állít minden SOS Gyermekfalu központjába. A fenyőfák karácsonyi díszeinek megtervezésére rendhagyó pályázat indul, amelyre bárki regisztrálhat!

November 25-től elindult a NIVEA karácsonyi oldala, mely a www.nivea.hu/niveakaracsony címen érhető el. A honlapra látogatók egy egyszerűen használható alkalmazás segítségével tervezhetik meg saját karácsonyfadíszüket. Az alkotások közül a gyermekfalu apróságai naponta kiválasztják a nekik leginkább tetsző darabokat, egészen december 10-ig. A nyertes díszeket végül iparművészek készítik el, majd december 22-én az SOS Gyermekfalukban felállítják a NIVEA egyedi színekben pompázó karácsonyfáit, ahol a hagyományos karácsonyi adomány is átadásra kerül.

A leendő tervezőknek is érdemes élniük a kreativitásukkal, hiszen a karácsonyfadísz-tervezők között naponta értékes NIVEA karácsonyi ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!