Facebook hozzászólás
286

Test és lélek Zsédától – karácsonyra

Hatalmas sikerrel debütált Zséda legújabb, ötödik kalendáriuma. A Body & Soul címet viselő friss kötet középpontjában a test és a lélek harmóniája áll. Zséda minden eddiginél közelebbi bepillantást enged az életébe. A kiadvány érzéki fotói, melyeket Zsólyomi Norbert készített, részletekbe menően emelik ki a nagybetűs NŐT.


A Body&Soul címhez illeszkedően Zséda idei kalendáriumában a testi és lelki feltöltődéshez szolgál tanácsokkal, ötletekkel. Teszi ezt az évszakokhoz illeszkedve, a tél-tavasz-nyár-ősz hangulatát követve, ugyanakkor külön figyelmet szentelve a karácsonyi időszaknak.

A kalendárium szerzője, Zséda

A kötetben idén is szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek. Ezek mellett egészségmegőrzési, kulturális, életmód és sport témák is megjelennek. A naptároldalak helyet kínálnak az olvasók számára programjaik bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget biztosítanak gondolataik, fontos teendőik leírására. A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 208 színes oldalon.

„Amikor ezt a könyvet terveztem, nem gondoltam, hogy így alakul az év vége, ahogyan most a világ eseményei mutatják. A harmóniának talán fontosabb a szerepe, mint valaha. Azt gondolom, a saját választásunkon múlik, hogy reggel, amikor felkelünk, a szépség irányába induljunk el, a szép gondolatok és a szép tettek irányába. Ebben a kis kötetben ehhez szedtem össze néhány ötletet, tanácsot, programot. Hiszek a gondolat teremtő erejében.  Hiszek benne, hogy ha tényleg elhatározzuk, tudunk változtatni a gondolatainkon, lelki beállítottságunkon és a testünkön is” mondta el Zséda a kalendárium kapcsán.

Zséda és Vastag Csaba duettje Kép: sajtóanyag

A könyvbemutatón a beszélgetéshez Zsólyomi Norbert mellett Vass Virág is csatlakozott, mivel Zséda friss kalendáriumában az írónő novellája is olvasható, illetve egy izgalmas hármas interjú Zsédával és Nyáry Krisztiánnal. A könyvbemutatón először hangzott el színpadon, nagyközönség előtt Zséda és Vastag Csaba vadonatúj és nagy sikerű duettje, a Legyél a másé!

Izgalmas, mozgalmas, tartalmas kis könyv lett ez, nekem persze a legjobban Zséda gyönyörű fotói tetszenek benne.– vallotta be a kalendárium kapcsán Vastag Csaba, aki számos rajongóval közösen ezen a napon vette először kezébe a kiadványt.
A kötet az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Azt tudtad, hogy Zséda remekül főz is? Kapros, burgonyás süllőlevesének receptjét itt olvashatod!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!