Facebook hozzászólás
247

Teszteld a kutyaparkolót és a kutya wc-t

Van-e még probléma a kutyás életmód körül? A felelős városi kutyatartást népszerűsítő egyesület, az EB OVO Egyesület idén arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontos az, hogy a kutyatartók egyre tudatosabbak legyenek, ezért egész napos kutyás pikniket rendez szeptember 27-én vasárnap 10 órától az V. kerületi Szabadság téren.

– Idén 6. alkalommal rendezzük meg a belváros legnagyobb civil-kutyás rendezvényét az V. kerületi Szabadság téren. Célunk a kulturált kutyatartás népszerűsítése egy példamutató integrált program keretében, ahol kutyás és nem kutyás, felnőtt és gyerek egyaránt jól érezhetik magukat. Egyre többen élünk kutyával a városban, és egyre többen tartjuk fontosnak, hogy ezt a fajta életmódot fejlesszük. Felelős kutyatartóként ezt küldetésünknek tartjuk. küldetésünknek tartjuk, hogy a kutyásokkal együtt, közösen fejlesszük a kutyás társadalom tényezőit – hirdette meg rendezvényét az EB OVO Egyesület.

Kép: pixabay

Az új életmódot érintő egyik legnagyobb konfliktusforrás a kutyapiszok. Ezért a pikniken tesztelni fogjuk a kutya wc-t, sőt, segítséget adunk a wc-re szoktatáshoz. A rendezvényen egy másik problémára is megoldást keresünk. A gazdi sok helyre nem viheti magával a kutyáját, a kánikulában azonban életveszélyes bármilyen állatot az autóban hagyni. Erre adhat megoldást egy magyar találmány; a kutyaparkoló. A kutyaparkolo.hu-val együttműködve arra keressük a választ, hogy van-e igény az ilyen irányú fejlesztésekre, valamint bevonjuk a felelős városi gazdikat a további munkába is.

A rendezvényen lesz városi kutyás tréning felnőtteknek, valamint a Kutyológia csapata kutyás gyerekfoglalkozással készül, ami egész délután a füves területen láthatnak majd. Az EB OVO workshopon Budapest kutyás közösségeinek adunk teret a tapasztalatcserére és arra, hogy a mindennapos kutyatartási problémákra találjunk közösen megoldást.

A sok szakmai programon kívül látványos kutyás bemutatók, egész napos gyerekfoglalkozások, 11 órakor Huzella Péter gyerekkoncert, kézműves vásár, és a Vizslafotózás jóvoltából kutyás fotózkodás is színesíti a napot. A pikniket a Magyar Császári Pillanatművek koncertje zárja este 18 órakor.

A részletes program itt olvasható!

Állítólag az őscicák okosabbak voltak, mint az őskutyák! Erről itt olvashattok részleteket!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!