Facebook hozzászólás

Tetűt okoz a szelfizés?!

A fejtetvek terjedésének legfőbb forrása a szelfiőrület – legalábbis az orosz hatóságok szerint. Sürgősen abba kéne hát hagyniuk a fiataloknak…

Tényleg káros lenne? – Kép:Pixabay

A fejtetvek terjedésének legfőbb forrása a szelfiőrület, amikor a kartávolságból készülő önportré kedvéért szorosan összedugják a fejüket a fiatalok – tudósított a BBC hírportálja a Roszpotrebnadzor, az orosz fogyasztóvédelmi hatóság állásfoglalásáról. Ha ilyen közel kerülnek egymáshoz a szelfi készítői, akkor az élősködők könnyen átugranak az egyik szelfiző hajáról a másikéra – figyelmeztetett az orosz hivatal. Hozzátették: ha tetűfertőzést találnak egy iskolás hajában, azt nem engedik közösségbe, amíg a feje nem válik tetűmentessé.

A Roszpotrebnadzor korábbi állásfoglalásai vitathatónak bizonyultak. Volt vezetője, Gennagyij Onyiscsenko egyszer azt tanácsolta, öljék meg a hollókat, mert azok tollas farkasok, amelyek madárinfluenzát terjesztenek.

A hivatal tetűjavaslatát az orosz közösségi média felhasználói kigúnyolták: „Arra utalnak, hogy a legtöbb orosz gyerek tetves?” – kérdezte valaki. Egy másik felhasználó azt írta: “„Csodálatos! Onyiscsenko gondolatai még mindig virágoznak – minél bolondabb ok, annál inkább!”

Párizsban bezzeg támogatják!
Inkább nyomjatok egy selfie-t, így örökítsétek meg a szerelmeteket lakat helyett! Ezt javasolják a párizsi hatóságok. Attól tartanak ugyanis, hogy a francia főváros történelmi hídjai nem fogják bírni az örök szerelmet szimbolizáló lakatok súlyát. No és mi a helyzet nálunk?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!