Facebook hozzászólás
579

Tokió – magyar szemmel

Nyüzsgés, rendezett terek, modern, folyamatosan fejlődő, lendületesen lüktető nagyváros. Soós Bertalan Tokióról készült fotóit a Bálnában nézhetjük meg! Szinte kedvünk támad azonnal repülőgépre szállni! 

Soós Bertalan dokumentarista jellegű látásmódjával a városi fotósok egyik mesterének számít.

Tokió, a metropolisz, Kép: Soós Bertalan
Tokió, a metropolisz, Kép: Soós Bertalan

Hangulatokat, vizuális ingereket örökít meg, legyen szó részletekről, vagy egy egész városképről, mozzanatokról vagy emberekről, mindenben azt a pillanatot igyekszik átadni, amikor „megzizzennek” a dolgok, vagy érvényesül valaminek az igazi hangulata.

Tokió esti fényben, Kép: Soós Bertalan
Tokió esti fényben, Kép: Soós Bertalan

Alig egy hónapja tért haza Tokióból, ahol elvarázsolta Japán, a kultúra, a gasztronómia, a magas épületek, a lüktető utcák, az izgalmas fények és hangulatok…

Tokiói étterem, Kép: Soós Bertalan
Tokiói étterem, Kép: Soós Bertalan

A minden ízében modern Tokióról szól Soós Bertalan, Japán legismertebb söre márkanagykövetének fotókiállítása, mely elsősorban a japán sörkultúrát, a helyi éttermi világot, gasztro– és nagyvárosi pillanatokat mutatja be az érdeklődők számára a budapesti Bálnában található Esetleg bárban. Ne hagyd ki, mert már csak június 4-éig látható!

Ismerkedj meg Asahival, a felkelő nap urával
Elegáns környezetben, autentikus dobkísérettel, a japán konyha remekművei kíséretében mutattak be minket egymásnak. Így találkoztam az Asahi Super Dry-jal, Japán első számú sörével, amit világhódító körútja keretében Közép-Kelet-Európában először kóstolhat meg a közönség. Az úr száraz, ugyanakkor friss jelenség, igazi tavaszi tavaszi partner! Ajánlom a foci vb-re készülő férfiaknak csakúgy, mint az ezalatt különleges élményekre vágyó hölgyeknek! Mi még biztosan találkozunk!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!