Facebook hozzászólás
237

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem!

Október 18-án új részekkel jelentkezik az Én is tükörbe nézek című átalakító divatműsor a FEM3-on. A vasárnap délelőtti produkció házigazdái, Holdampf Linda és Varró András segítenek a műsorban szereplő hölgyeknek, hogy igazi önmagukat lássák a tükörben.

Vasárnaponként új részekkel jelentkezik az Én is tükörbe nézek a FEM3-on. Az új adásokban ismét vallomásokat láthatunk és hallhatunk arról, milyen sorsok, gátlások és elfojtott problémák húzódnak amögött, hogy mit mutatunk meg magunkból a ruháinkkal és miket rejtünk el általuk. Van, aki a szorongásai elől menekül, van, aki párkapcsolati kudarcai miatt álcázza magát, van, aki az önbizalomhiányát próbálja eltakarni. Továbbra is két jól ismert stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy valódi önmagukkal szembesüljenek.

Forgatási felvétel a tv2 folytatódó sorozatáról, Kép: tv2
Kép: tv2

„Mindig fontos pszichológiai feladat megtalálni azokat a tényezőket, amelyekkel tudatosítani tudjuk a főszereplőben, miért is ragaszkodik ahhoz a stílushoz, amit képvisel. Legtöbbször álcázni szeretnének valamit, komoly drámákat, a szeretett ember elvesztését, hasonló sorstörténeteket” – mondta Holdampf Linda. „A mi feladatunk megmutatni, hogy minden helyzetből fel lehet állni és mindenkivel csodát lehet tenni.”
„Az esetek többségében a műsor legfontosabb kelléke, a kétoldalú tükör előtt sikerül feltörni a burkot. Ez egy olyan tükör, amely mögött ott ülnek a hozzátartozók, így ők is hallják a vallomásokat, ám ezt a főszereplő nem tudja”
– tette hozzá Varró András. „Ezt követően az átalakítás pedig mindig fantasztikus élmény az egész stáb számára. A műsor végén könnyes találkozásoknak lehetünk szemtanúi.”

Az Én is tükörbe nézek első adásának főszereplője egyszerre küzd a veszteségeivel, és azzal, hogy a régóta várt gyermekáldás még nem érkezett el az életébe. A két szakember próbálja rábírni őt, hogy nyíljon meg, vállalja a számára előnyösebb külsejét és szabaduljon meg titkainak terhétől.

A vasárnapi FEM3-as premiert követően szombatonként a TV2-n is láthatják a nézők a megújult műsort.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!