Facebook hozzászólás
382

Tvrtko kedvence tudja, mit akar

Weisz Fanni nevét nem csak káprázatos szépsége miatt ismerjük, a fiatal siket lány ugyanis nagykövetként küzd a hallássérültekért és esélyegyenlőségükért, miközben modellként záporoznak hozzá a felkérések, emellett könyvet írt és magánéletében pedig új időszámítás kezdődik – derül ki a márciusi Diéta&Fitness hasábjain.

A 25 éves szépségkirálynő, életében most jött el annak az ideje, hogy végre önállósodjon:
Mint siket ember, az életem nagy részében mások segítségére szorultam. Eddig édesanyám segített a legtöbbet, én azonban szerettem volna önállósodni. Ezért megkerestem egy jó barátomat, Váradi Róbertet, aki januártól már a menedzserem. Szeretném magam új feladatokban, szerepekben kipróbálni. És nagyon hiányzik a modellkedés is, szeretnék ebben a munkakörben is többet dolgozni” – árulta el Fanni.

Kép:Diéta&Fitness

Minden engem érintő feladatban tevékenyen veszek részt most már. Legyen szó szerződéskötésről egy új partnerrel, vagy éppen kreatív ötletelésről. Én döntök arról, mihez adom az arcom és a nevem. Határozott elképzeléseim vannak, mit szeretnék támogatni és mit nem” – tudjuk meg a népszerű életmódmagazin legfrissebb számából.

Fanni évek óta dolgozik azon, hogy megmutassa, egy fogyatékkal élő lány is elérheti a céljait, példamutatásban pedig az élen jár: modellként sorra kapja a magyar és külföldi megkereséseket, ő képviselte hazánkat a milánói Világkiállításon, ő jeleli minden évben a köztársasági elnök újévi köszönő beszédjét, sőt, még műsort is vezetett.
Mindemellett, nemrégiben Hallatlan vakáció címen könyvet is írt, melynek főhősnője ugyancsak egy siket lány és bár a könyvben szereplő lány kitalált, bőven átszövik az oldalakat az olyan jelenetek is, melyeket a Fannival történtek ihlettek meg, melyeken keresztül arra bátorít mindenkit, hogy ugyanúgy merjenek közeledni a nem halló emberekhez, mint a hallókhoz. Szerinte siketként beszélni, olyan, mint külföldi társaságba keveredni: „Valahogyan megérteted magad, de mégsem tudsz olyan jól beszélni, mint ők. Nem könnyű, de meg lehet tanulni, hogyan kommunikálj bátran egy ilyen helyzetben.”

Arról, hogyan kommunikál jelnyelven és anélkül, hogyan tartja formában magát és miként képes több szerepben is helyt állni a Diéta&Fitness magazin legújabb számában mesél.

Dress code kisokos Weisz Fannitól
Az exkluzív divatesemények színes kavalkádjában és a hamarosan beköszöntő báli időszak alkalmából Weisz Fanni stílustippeket adott, hogyan öltözzünk fel egy-egy jeles eseményre a 2015-ös trendekhez igazodva. Figyeljetek külön a színekre!

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!