Facebook hozzászólás
837

Új gasztro- és szórakoztatókomplexum épül Budán

Arie Yom-Tov ingatlanfejlesztő, a Gozsdu-udvar megálmodója és alapítója körülbelül 1 milliárd forint értékű beruházással különleges gasztro- és szórakoztató-központot hoz létre a II. és a III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában. Az Új Udvar épülete némi átalakítással szellősebbé, tágasabbá, átjárhatóbbá válik, és egy mediterrán falu hangulatát hozza el.

Kép: Buda Entertainment and Gastro

A Buda Entertainment and Gastro elnevezésű komplexum kiemelt szerepet szán a gasztronómiának: számos nemzetközi és hazai ízt kínáló étterem és kávézó biztosítja majd a széles kínálatot. A központ a budai éjszakai élet meghatározó szereplője lesz többtermes táncos szórakozóhelyével, music pubokkal, bárokkal. A komplexum egyik különlegessége az úgynevezett Bed Movie, ilyen jelenleg egész Európában egyedül Londonban található: a moziba látogatók heverőkből nézhetik a filmeket, miközben a felszolgált ételt, italt is el tudják fogyasztani. Kéttermes disco is várja majd az érdeklődőket, emellett családi programok biztosítják a  legkisebbek és szüleik kikapcsolódását. Egy másik helyszínen folklórműsorok szórakoztatják majd a külföldi látogatókat és a hazai érdeklődőket. Külön szinten kézművesek és fiatal divattervezők állítják ki alkotásaikat, az épület egyik oldala mellett pedig, a párizsi Montmartre mintájára, festőművészek alkothatnak, illetve képeiket állíthatják ki ők is. A legfelső szinten Magyarországon egyedülálló bonsai-ligettel körbevéve sky bar terasz és éttermek kapnak helyet, hangulatos kilátással a környékre.

A komplexum kialakításának első szakasza 2014 őszén zajlik – ekkor már működni fog az említett Bed Movie -, a projekt befejezése 2015 nyarára várható.

„A Gozsdu-udvart 16 évvel ezelőtt álmodtam meg, amikor még senki nem hitt benne. Büszke vagyok, hogy mára a magyarok és külföldiek számára egyaránt népszerű célponttá vált. Budán viszont nincs hasonló szórakoztató-központ, az Új Udvar pedig kiváló adottságokkal rendelkezik, amelyekre építve egy egyedülálló megoldás születik az országban. Fiatalok és idősebbek, felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják a maguk számára kedvelt szórakozási formákat, és ebből az izgalmas egyvelegből egy sajátos hangulatú és különleges helyszín születik” – mondja Arie Yom-Tov, az új komplexum társtulajdonosa.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!