Facebook hozzászólás
205

Újabb részekkel érkezik a közkedvelt drámasorozat

Vadonatúj részekkel folytatódik A férjem védelmében, november 18-án a Universal Channel műsorán. Az Amerikai Filmintézet által az egyik legjobb televíziós műsornak nevezett dráma ezúttal minden eddiginél bátrabban fűszerezi a cselekményeket a politikai szálakkal, amelyek ezúttal szorosan kapcsolódnak majd a valós amerikai történésekhez is.

A férjem védelmében évekig kiválóan hozta a politikán és tárgyalótermeken átívelő történeteket, most mégis úgy döntött, a hetedik évadban még nagyobb és még bátrabb lesz. Az új évad az eseményeket a nemzeti politikai helyzetre tereli, amikor Peter Florrick egy valódi politikus, Hillary Clinton ellen küzd majd a demokraták elnöki posztjáért. Ez persze nem jelenti, hogy Clinton fel is tűnik a CBS kritikusok által is elismert sorozatában. Annyi azonban bizonyos, hogy A férjem védelmében trükkös epizódokkal ajándékozza meg a nézőket, és a sztori szorosan kapcsolódik majd a valós aktuálpolitikai történésekhez.

Az új évad az eseményeket a nemzeti politikai helyzetre tereli

Az évadpremierben Peter – Illinois kormányzójaként – egy nemzeti stratéga segítségét kéri elnöki kampányához, miközben politikai karrierjének befejezése után Aliciának (Julianna Margulies) újra meg kell találnia önmagát. A nő labilissá vált karrierjét úgy próbálja megmenteni, hogy olyan letartóztatottaknak nyújt jogi képviseletet, akiknek céljuk az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezés.

Az új nyomozó talán a szerelmi szálakat is szövögeti majd?

A visszatérésben egy nyugodt, tapasztalt nyomozó, Jason Crouse lesz a segítségére. Alexet a Grace klinika és Odaát című sorozatókból jól ismert Jeffrey Dean Morgan alakítja, aki garancia arra, hogy nem csak a sármos férfiszínészek, de a kiváló színészi játék rajongói is megkapják, amire vágynak.

Jeffrey Dean Morgant imádják a nézők

„Évek óta imádjuk és csodáljuk Jeffrey Dean Morgant, és teljesen odáig voltunk tőle, hogy Julianna is így van ezzel. Így nem sokat gondolkodtunk azon, hogy megkérjük, csatlakozzon a csapathoz” – mesélték a producerek, Robert és Michelle King.

Az öt Emmy- és három Golden Globe jelöléssel kitüntetett A férjem védelmében hetedik évada november 18-án 21.20-kor debütál a Universal Channel kínálatában, új részek minden szerdán 21:20-kor!




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!