Facebook hozzászólás

Újabb rockerbaba

Nagy Feró unokája után megszületett a hazai rockvilág újabb csemetéje, Takács Csaba rocknagykövet első fiú gyermeke, az ifjú Takács Csaba.

 

Takacs Csaba és gyermeke, Kép: sajtóanyag
A két Takács, Kép: sajtóanyag

 

A rockzenész ugyan teljes gőzzel tervezi a jövő nyári, iskolásoknak szóló rocktábort, most jó pár napig biztosan csak az új apróság fogja lekötni minden idejét. A kis Csaba le sem tagadhatná, hogy rockervér csörgedezik ereiben, édesapja szerint ugyanis olyan sok hajjal született, amit még a klasszikus rock megkerülhetetlen arca, Csaba egyik legfőbb támogatója, Závodi Gábor is megirigyelne. Takács apuka nagyon boldog, hiszen most már nagycsaládos, hiszen két kislánya már van! 

 

 

Szőke ciklonnal erősít a FEM3
Új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café, Nagy Réka is csatlakozik a magazinműsor csapatához, hétfőtől már ő is köszönti a nézőket.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

4 jó tipp a vérszívók ellen

Előfordulhat, hogy haza már többen érkezünk a kirándulásról, mint amennyien elindultak. Ahhoz, hogy az illegális…

Dolgozik a néma gyilkos

Népbetegségnek számít a hypertónia a fejlett országokban, így Magyarországon is. Világszerte egymilliárd ember…
1 / 1 483

CSALÁD

5 izgi ajándéktipp gyereknapra

Könyv, baba, bicikli… A sztenderd ajándékok, amelyek eszünkbe jutnak a gyermeknap közeledtével, bízva abban, hogy ezzel nem lőhetünk mellé. Mi lenne, ha idén mégis kicsit…
1 / 137

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!