Facebook hozzászólás
520

Újra jönnek a törökök!

Feriha, az ambiciózus török lány története váltja a Bosszú vagy szerelmet március 6-ától hétköznap délutánonként a TV2 műsorán. Most is lesz szerelem, hazugság, gazdaság, szegénység, egyszóval továbbra is minden rendben!

Feriha, Kép: TV2
Feriha, Kép: TV2

Országos tévépremierként indul az új török sorozat március 6-án, 16:50-kor a TV2 műsorán. A történet főhőse Feriha, egy fiatal, ambiciózus, de szegény családból származó lány, akinek sikerül bejutnia az egyetemre. Az iskolában azonban gazdagnak adja ki magát, és amikor egymásba szeretnek egy valóban gazdag fiúval, Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába.

A Feriha főbb szereplőit már ismerhetik a magyar nézők korábbi török sorozatokból. A címszereplőt Hazal Kaya (Tiltott szerelem), édesanyját Vahide Percin (Szulejmán), édesapját Metin Cekmez (Seherezádé, Egy ellopott élet), míg szerelmét Cagatay Ulusoy formálja meg.

A Ferihát alakító Hazal Kaya szinkronhangja Csifó Dorina, szerelmének, Emirnek (Cagatay Ulusoy) Czető Roland kölcsönzi a hangját. További magyar hangok: Bognár Anna, Csuha Lajos, Sallai Nóra, Hermann Lilla.

Jó szórakozást, kedves sorozatkedvelők!

Utolsó vacsora a Titanicon
Százöt év után magyar sztárszakács készítette el újra a Titanicon felszolgált utolsó vacsorát. Krausz Gábor séf Szende Gabriella kutatásai alapján tálalta annak a menüsornak egy részét, amelyet 1912. április 14-én este fogyasztottak az első osztály Á la carte éttermében. Alig néhány órával később a vendégek és a személyzet már az életéért küzdött.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!