Facebook hozzászólás

Újraindul az Otthon melege program

A tavalyi és tavalyelőtti évekhez hasonlóan idén novemberben is pályázhatnak vissza nem térítendő állami támogatásra azok, akik régebbi hűtő- vagy fagyasztógépüket, esetleg mosógépüket egy új, energiatakarékosabb készülékre szeretnék cserélni. Függően a régi készülék korától, valamint az új energiabesorolásától, jelentős megtakarítást lehet elérni a pályázattal, hiszen egy kisebb fogyasztású készülékhez akár jelentősebb kedvezmény is párosulhat. 

Mosógépdob, Kép: pixabay
Mosógépdob, Kép: pixabay

Bárki részt vehet az Otthon Melege Programban, aki november 5-19 között – régiónként eltérő időpontokban – nyújt be pályázatot. A program november 5-én nyílik meg az észak-alföldi régióban (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok). Jelentkezni ügyfélkapun keresztül lehet, ahol előre meg kell jelölni a kívánt terméket a program honlapján közzétett katalógusból. A kedvezménnyel az igazolás kézhezvételétől számított 150 napon belül van lehetőségük élni az áruházakban.

Nem mindegy, hogy kinél vesszük meg a terméket. Fontos szempont a kereskedő megbízhatósága, mivel a készülékben keletkezett esetleges meghibásodás esetén a legkönnyebben a magyar beszállítóktól származó, és a készülékhez magyar garancialevelet adó áruházakban érvényesíthetőek a vásárló jogai a leggyorsabban.

– Függően a régi készülékünk korától és a kiválasztott új termék energiabesorolásától, számos előnyt jelenthet a vásárlóknak a program. Energia-megtakarítást érhetnek el az alacsonyabb fogyasztású gépekkel, ami minden háztartásban fontos szempont. Ehhez érdemes már előre tájékozódni a lehetőségekről. A szakeladók a vásárlók igényeinek megfelelő gépet vagy gépet ajánlhatnak – figyelmeztet az egyik legismertebb hazai háztartási eszközöket forgalmazó cég illetékese, Szánthó Balázs.

Mi vagyok én? Mosómedve? Nem!
Naponta érintkeznek a bőrfelülettel a mosószerekhez adagolt összetevők, ami az arra érzékenyeknél bőrtüneteket is okozhat. Az egész testen jelentkező kiütések és bőrvörösség a mosópor allergia tünete is lehet. Nem árt utánanézni!

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!