Facebook hozzászólás

Upppsz! Ez a Nyilas…

Van NYILAS jegyű ismerősöd? Akkor tudod! Végtelenül tehetséges, örök optimista, szabadságvágyó, szenzáziós, csak hát ez a remek ember képtelen odaérni sehova! Időérzéke a nagy nullával egyenlő! Nálam ne is csöngessen! Hiába! 

Nyilas, Kép: wikipedia
Nyilas, Kép: wikipedia

Imádják a szórakozást, a zenét, a táncot a nyilasok. Néha ebből is sokat merítenek, és egy kicsit – úgymond – túlvállalják magukat. Talán ebből is adódik, hogy egyáltalán nem erős kritikai érzékük.

Könnyen lelkesednek, ha elkapja őket a hév, bármit bevállalnak, és amikor kiderül, hogy a dolog nem is olyan egyszerű, még ők sértődnek meg. Bizony a nyilasokat ezzel jól fel lehet ingerelni, igaz, aki érti lelki rezdüléseiket, ügyesen le is tudják csillapítani őket.

A nyilas hölgyek gyakran és lelkesen lobbannak szerelemre, és ha rátalál az igazira, remek feleség lesz belőle, mitöbb csodás anyukaként ismeri majd mindenki. A nyilas férfiak vadul tudnak udvarolni, mindent bevetnek, hogy elnyerjék szívük választottját. Hagyni kell őket szárnyalni, megéri, mert nem lesz mellette unalmas az életed!

Köd előttem, köd mögöttem
November az év tizenegyedik hónapja a Gergely-naptárban. A wikipedia szerint neve a latin novem szóból származik melynek jelentése kilenc, mivel eredetileg az év kilencedik hónapja volt a római naptárban, mielőtt a január és február hónapokat hozzáadták az évhez. Idén is lesz mit ünnepelnünk! Rögtön 3-án a Magyar Tudomány Napját, 17-én a dohányzás elleni világnapot, 25-én a magyar labdarúgás napját, a hónap utolsó péntekén pedig ezúttal is megtartjuk a Nemzetközi Ne vásárolj semmit! napot.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!