Facebook hozzászólás

Valóság lett a virtuális

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az első magyar multiplayer virtuálisvalóság-szórakoztatóközpont. A régióban is egyedülálló Play VR Budapestben 200 négyzetméteren lehet különféle játékokat kipróbálni a legújabb VR-technológiák segítségével. Na, ez a buli!

Virtuális játék, Kép: Play VR
Virtuális játék, Kép: Play VR

Zombi apokalipszis az arizonai sivatagban, hegyi túra Kolorádóban, vagy ügyességi lövöldözős játék? Megnyitotta kapuit az első hazai multiplayer virtuálisvalóság-szórakoztatóközpont, ahol lehetőség nyílik csapatként is átélni például egy zombi támadást, vagy felfedezni a mélytengeri élőlényeket. A főváros központjában található Play VR Budapestben változatos játékokban lehet részt venni már 8 éves kortól – az egyszerű ügyességi feladatoktól kezdve az intenzív akciójátékig.

A virtuális valóság egy olyan technológia, amelynek segítségével a felhasználó egy másik világban érezheti magát. A kézben lévő kontrollerek segítségével megérinthetők a virtuális tárgyak, a kontroller pedig akár fegyverré is alakulhat, amivel úgy kell célozni, mint egy igazi pisztollyal.

A VR-centrum régiós szinten is egyedülálló, mivel egyszerre akár hat személy szobaléptékű VR-játékát teszi lehetővé. A szórakoztatóközpont 200 négyzetméterén mindenki kipróbálhatja a legújabb VR-eszközöket, amelyek annyira pontosan követik a fej és a test mozgását, hogy teljesen természetesen hatnak, és nem okoznak szédülést. A központ a három legnagyobb gyártó VR-szemüvegeit vonultatja fel.

Így bulizott SpongyaBob Halloweenkor
Horror-vacsora, lufieső, jelmezverseny, táncterem és játszóház várta a Nickelodeon halloweeni nyereményjátékának nyerteseit a Millipop Mosolygyárban. A három szerencsés nyertes és legjobb barátaik hatalmas fehér limuzinnal gördülhettek be a halloweeni parti helyszínére, ahol egész este SpongyaBobbal, a világhírű tengeri szivaccsal bulizhattak.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne a szíved bánja!

Mi, betegek egyelőre vajmi keveset teszünk azért, hogy csökkenjen az infarktus-halálozás Magyarországon. A javuló…

Na ez a péntek 13.: görcsöket hoz egy gyenge hidegfront!

Pénteken még folytatódik a kellemes, késő nyári idő, majd egy gyenge hidegfront érkezik görcsös panaszokkal és…
1 / 1 495

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

HÍREK

1 / 1 146

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!