Facebook hozzászólás
143

Varázslatos nemzetközi jégmusical Budapesten – ezt látnod kell!

Szindbád és Anna hercegnő története elevenedik meg abban a nemzetközi jégmusicalben, melyet december 5-én először Budapesten mutatnak be. Az 5,5 millió dolláros produkcióban egy 54 fős orosz jégbalett társulat mellett a magyar változatban közreműködik Tompos Kátya, Árpa Attila és Miller Zoltán is.

A történet szerint Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva…

Látványos produkció várja az érdeklődőket

A hatalmas mesevilág megelevenítésében segít a fantasztikusan tehetséges művészeknek a háttérben 600 intelligens lámpa, valamint egy 5 méter magas és 10 méter széles speciális LED fal, amely egy jelenetben még a gravitáció szabályait is felülírja.

Nemzetközi mesevilág tárul a nézők elé

A díszlet egyik legkülönlegesebb darabja egy 25×45 méter alapterületű, külön az erre az alkalomra épített elem, amely az előadás során egy óriási lebegő hajóvá változik.

Tudtad?
A produkciót az ORIGO Filmstúdió 6-os műtermében készítik elő és tűzik majd műsorra. A 24 méter magas, közel 5000 négyzetméteres helyszín Európa legnagyobb filmes műterme. Olyan produkciókat forgattak korábban a stúdióban, mint a Die Hard 5, az Inferno Tom Hanks-szel, a Hercules Dwayne Johnsonnal, és itt vették fel a megújult Játék Határok Nélkült is.

Az egyedi gyártású, különleges kosztümökben szereplő művészek egy különleges jégszínpadon játszanak majd, amelyet Lengyelországból szállítottak Magyarországra, és speciális eljárással hoztak létre, így a talajszinttől alig néhány centiméterre van a jég felülete. A meredeken emelkedő lelátókról így tökéletesen lehet látni minden székből minden jelenetet.

A Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusicalben felcsendülő dalokat az orosz Eugene Zagot szerezte, a magyar változatban pedig Miller Zoltán, Tompos Kátya, és Árpa Attila is közreműködik.

Tompos Kátya és Miller Zoltán is szerepel a magyar változatban

Budapest után Moszkvában mutatják be, majd európai turnéra indul, így a magyar közönség láthatja először december 5-től, csupán néhány napon át.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!