Facebook hozzászólás
483

Vége az amazonpárbajnak!

Magyarország legsikeresebb női birkózói, – és egyben egymás riválisai -, Sastin Marianna és Barka Emese az elmúlt két hétben nemcsak a szőnyegen, hanem a konyhában is versenyeztek egymással. A magyar háziasszonyok döntöttek: Emese nutellás bananamisuja mindent vitt. 

Barka Emese a konyhában, Kép: sajtóanyag

A világbajnoki bronzérmes és Európa-Játékok győztes női birkózó, Barka Emese és a vb bajnok, szintén Európa-Játékok győztes Sastin Marianna két hétig lázban égtek, hogy vajon melyikük desszert-különlegessége nyeri el a NoSalty webszakácskönyv olvasóinak kitüntetését. Bár a hétvégi, lengyelországi birkózó versenyen Sastin Marianna kerekedett fölül riválisán, a főzőversenyen Barka Emese vett elégtételt, ugyanis az ő nutellás bananamisuja nyerte a kettejük közt folyó párharcot.

Emese az olasz edzőjétől sok praktikát lesett el a konyhában. A NoSalty webszakácskönyv nagy főző összecsapásán is egy tőle tanult recepttel, a nutellás bananamisuval indult. És úgy látszik, az olasz ínyencség a magyar háziasszonyokat egyértelműen levette a lábukról, hiszen ezt az itáliai ínyencséget szavazták meg kedvencüknek.

A párbaj  szőnyegen folytatódik…

Ismerd meg a receptet is itt!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!