Facebook hozzászólás
228

Végre hazánkba érkezik az év legnagyobb könyvszenzációja!

Reményei, álmai nem válnak valóra, hiába tesz meg értük mindent? Mások gondjai, problémái hegyekként tornyosulnak előtte, s nem tud segíteni nekik, ezért tehetetlennek érzi magát? Boldogtalan? Colette Baron-Reid lenyűgöző bestsellere, az Amerikában már klasszikusnak számító Éntérkép most egy kalandos utazásra hív, amely során megszabadulhat a kétségeitől, aggodalmaitól, frusztrációitól, és bűvös térképészként rábukkanhat a lényében rejlő belső erőre, hogy Ön legyen ura életének! 

Minden ember lelkében képzeletbeli tájak terülnek el, amelyeket érzelmeink és gondolataink formálnak, alakítanak. Ám csak rajtunk múlik, hogy ezen a térképen Álmaink kertjében pihenünk, a Gondtalan utcán sétálgatunk vagy a Veszteség Völgyében bolyongunk. Az Amerikában óriási népszerűségnek örvendő, több bestseller kötet szerzője, Colette Baron-Reid mindent megtesz azért, hogy az Éntérkép című könyv segítségével eljussunk arra a csillogó, fényes pontra a Térképen, ami menedék számunkra, s egyúttal a bőség, a harmónia és a derű otthona.

Ez a figyelemreméltó és szívhez szóló könyv, amelyet már közel húsz nyelvre fordítottak le, kalandos és sorsfordító utazásra hív mindenkit a bensője, a saját Éntérképe felfedezésére. Ha ráébred lelkének e belső tájképére, egyúttal képessé is válik arra, hogy alakítson azon, ezáltal tudatosan formálja saját világát, életét.

A szeptember 30-tól végre magyarul is olvasható könyv arra tanít minket, hogy miután felkutattuk és megismertük lelkünk sérült darabjait, ítélet és önmarcangolás helyett fogadjuk el és próbáljuk meg kijavítani azokat. Ez az írás valóban egy térkép: a jövőnkbe vezető új ösvényeket mutatja meg, ám azt is megtudhatjuk, s feldolgozhatjuk, honnan jöttünk.

A szerzőről
Colette Baron-Reid az Üzenetek a Szellemtől és A Jövőre Emlékezvén című művek szerzője, ismert intuitív jósnő és lelki tanácsadó, médium, tanfolyamvezető, rádiós személyiség, motivációs szónok és több lemezfelvételt jegyző énekesnő, aki személyes tapasztalatai alapján írta meg könyvét, az Éntérképet. A karizmatikus írónőnek is meg kellett küzdenie saját démonjaival, hogy megírja lebilincselő kötetét. Kifinomult eleganciával és olykor kellő iróniával ragadja meg és írja le az életünk alakulását szabályozó hatalmas erőket.

Megjelenés: 2011. szeptember 30.
Kiadja a XXI. Század Kiadó



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!