Facebook hozzászólás
625

Vera és Viktor együtt

November 26-án ismét elstartol a SuperTV2 népszerű showműsora a Sztárban Sztár+1 kicsi. Az ország házibulijához ezúttal is gyerekénekesek csatlakoznak, hogy a korábbi Sztárban Sztár szériák egy-egy hírességével lépjenek színpadra. Az ítészek között két népszerű énekes is feltűnik majd: a megújult négyesben Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett ezúttal Tóth Vera és Király Viktor foglalnak helyet.

Tóth Vera 2016-ban Pilisszentivánon, Kép: wikimedia
Tóth Vera 2016-ban Pilisszentivánon, Kép: wikimedia

– Nagyon várom a műsort, mert szeretek fiatal, tehetséges gyerekekkel foglalkozni, figyelemmel kísérni a fejlődésüket, főként mióta Az ének iskolája című műsorban már dolgozhattam velük. Érdekes, hogy gyerekként hogyan oldják meg azokat a feladatokat, amelyek felnőtt énekesként is sokszor komoly kihívást jelentenek. Most dolgoztam a Sztárban Sztárban, ismerem a műsor nehézségeit, tudom, hogy mennyi munkával jár egy-egy produkció, és ennek megfelelően fogok pontozni is – mondta lelkesen Viktor.

Király Viktor, Kép: wikimedia
Király Viktor, Kép: wikimedia

– Szeretem a gyerekeket és fontosnak tartom, hogy részt vegyek a tehetséggondozásban. Tavaly egy tehetséges fiatal, Farkas Zsolti mellett szerepelhettem, most pedig a másik oldalon ülök majd, ami egy nagy feladat számomra. Mindig is meg akartam ízlelni, milyen lehet a Sztárban Sztár zsűrijének lenni. Most eljött az én pillanatom. Remélem építő kritikáimmal és dicséreteimmel hozzáteszek a fejlődésükhöz egy könnyed, szórakoztató műsor keretein belül. Nem véletlen, hogy az ország házibulija az én kedvenc bulim is egyben – árulta el Tóth Vera.

Tehát november 26-ától vasárnap esténként Sztárban Sztár+1 kicsi a SuperTV2 műsorán!

Lesz itt dráma bőven decemberben
Decemberben indul az Epic Drama csatorna, amely több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről gondosan összeválogatott kiváló drámasorozatokkal, amelyek a legnagyobb televíziós sztárokat vonultatják fel.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!