Facebook hozzászólás

Verseny a föld alatt!

A Sportágválasztó szervezői jövőre a 6. és 7. Nagy Sportágválasztó mellett újabb rendezvénnyel is készülnek, ezúttal a mountain bike-osokat véve célba. A Merkapt Sportegyesület szervezésében 2010. május 22.-én első ízben kerül megrendezésre az Underworld Kupa hegyikerékpáros verseny, amely igazi kuriózumként szolgál. 

 A versenypálya az egyesület saját sporttelepén, kőbányán a Merkapt Maraton Sportközpont területén kerül kijelölésre kb. 3 km hosszban.

A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzők és a nézők egyaránt.

Az Underworld Kupa több futamban kerül lebonyolításra, így egésznapos programot nyújt a résztvevőknek. A másfél órás futamok között igazi különlegesség lesz a tisztán női verseny, ahol a gyengébbik nem tagjai mérhetik össze erejüket, a férfi szurkolók legnagyobb örömére.

A szervezők a liszensszel rendelkező bringások „profi futamának” dobogós helyezettjeit pénzjutalommal is díjazzák. Az Underworld Kupára nevezni – a pincerendszer terhelhetősége miatt – csak limitált számban lesz lehetőség. Részletek és további információk a www.underworldkupa.hu  találhatók.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hurrá! Frontmentes hétvége, használjuk ki!

A hét utolsó napjain még kellemes, tavaszi időben lesz részünk, azonban a jövő hét elején változás kezdődik!

Miért nem érti a Nagyi, amit mondok?

Dr. Andrew E. Budson neurológus a Psychology Today oldalnak írt cikkében egy nemrégiben nála járt betegét idézi…
1 / 1 474

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!