Facebook hozzászólás
318

Vissza a sörénnyel, mi is itt élünk!

Többször is ki kell magadért állni a következő napokban minden téren, de ne hátrálj meg! Ugyanakkor tudd, kompromisszumkészség nélkül nem mész semmire! Még neked se lehet mindent! Gondold végig, vehemensségeddel mit is akarsz takargatni? Nemcsak a munkádban, a magánéletedben is elég mozgalmas időszak vár rád! Ha új kapcsolatra leltél, őrizd meg! Ragyogd be a mindennapokat!

Oroszlán csillagjegy, Kép: wikipedia
Oroszlán csillagjegy, Kép: wikipedia

Ezúttal is minden a görög mitológiával kezdődött. A Wikipedia szerint az Oroszlán csillagkép a nemeai oroszlánról kapta a nevét, akit Héraklész pusztított el a tizenkét munkájának egyike során. A szörnyet Zeusz helyezte az égre Héraklész hőstette emlékére. A nemeai oroszlán egyébként az Orthosz nevű kutya és ennek édesanyja, Ekhidna gyermeke, a thébai Szphinx testvére volt, akit Héra, mások szerint Szeléné nevelt fel.

A szakirodalom szerint az Oroszlán jegy szülötte imádja a sikert, habzsolja az életet, rühel minden korlátot, utálja, ha bárki megpróbál belenyúlni terveibe. Vannak azonban, akik ezen tulajdonságaikra még rá is játszanak, mert belül azért kétségeik vannak. Kisebbségi érzéseiket próbálják csillagjegyükkel eltakarni, és ez másoknak visszataszító!

Ugyanakkor az oroszlán rendkívül nyíltszívű, életrevaló, rengeteget tud adni, sokan csak azt veszik észre, hogy jó egy oroszlán közelében élni, dolgozni. Sodor, lendületet ad, uralkodásra született. Nagyon vágyik a szerelemre, de tud is adni szenvedélyes érzéseket. Ezért is népszerű a másik nem körében. Legfőbb erénye, hogy másokat is szeret boldoggá tenni! Köszönjük, kedves OROSZLÁNOK!

Itt a hosszú házasság titka!

Avagy hogyan ne vesszünk össze a nyaralás alatt? Jobban keresik az élményeket a nők, míg a férfiak inkább passzív kikapcsolódással töltődnek fel nyaraláskor. Az egyik legismertebb biztosító legfrissebb kutatása szerint a nők és a férfiak elképzelése a pihenésről vagy a nyaralás alatti idő eltöltéséről több szempontból is eltér, melyre érdemes akár előre felkészülni! Itt a hosszú házasság titka?

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!