Facebook hozzászólás

WC-újsággal kezdte – komolyan

Képzőművésznek készült, külpolitikai újságíró lett belőle. Megtanulta a félelmet kezelni, és így dolgozni. Szerinte így válhatunk emberré. Ő Al Ghaini Hesna, aki nemcsak kitűnő riporter, de remek kolléga és anyuka is. A gyakran a frontvonalak között dolgozó újságíróval is készített interjút Demcsák Zsuzsa, akinek Példa-Kép címmel most jelent meg harmadik kötete.

Al Ghaoni Hesna, Kép: Bali Sándor
Al Ghaoni Hesna újságíró, Kép: Bali Sándor

Szeretni a félelmet alcím alatt olvasható az interjú  Al Ghaoni Hesnával. A feléig arab származású újságírónőről kiderül, hogy már kilencéves korában “elindult a pályán”, amikor a család szórakoztatására úgynevezett WC-újságot szerkesztett. Demcsák Zsuzsának azt is elmondta, hogy rengeteg lehetőséget kapott az életben, hiszi, hogy Magyarországon nincs olyan terület, amelyben egy nő ne tudna érvényesülni. Igaz, tette hozzá, a család mindig mögötte állt!

A vallomás a Péld-Kép című új könyv első fejezete. Szól a félelemről, a munkáról, a forgatásokról, arról, hogy az ember hogy válhat szép lassan, – akár véletlenül is – hőssé.

Demcsák Zsuzsa Bali Sándor fotóművésszel alkotta meg a most megjelent portrékönyvet. Nem celebeket akartak bemutatni, hanem olyan híres magyar személyiségeket, akikről tiszta szívvel állítják, követendő példák mások számára.

Tehetséges kisfiúkat és kislányokat keres a TV2, olvasd el, talán a Te gyereked a legügyesebb bűvész, artista, tornász vagy énekes…!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…

Mozgásra fel!

Kevesebb, mint napi 9000 lépés megtételével már sikerrel vesszük fel a harcot az Alzheimer-kór kialakulásával…
1 / 1 504

Receptek

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!