Facebook hozzászólás

Csak a Mentes!

Sokévi tapasztalattal a háta mögött elérkezettnek érezte az időt arra a Csak a Mentes csapata, hogy egy tavaszi vásár keretein belül, egy helyen vonultassa fel a Magyarországon megtalálható mentes termékek legjavát – bemutatva azokat a vállalkozásokat, amik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Buli lesz a Duna Palotában április 14-15-én – ingyen!

Az alapötlet:

Rohanó világunkban sokszor gondot jelent, hogy miként és honnan szerezzük be a számunkra szükséges mentes idény-termékeket. Erre nyújt megoldást a Csak a Mentes tavaszi vásár, ahol egy helyen megtalálható minden, ami szükséges. Ingyenes előadásank és főző workshopjaik keretein belül a látogatók elsajátíthatják a praktikákat, technikákat, hogyan is lehet hamar könnyedén elkészíteni mentes ételeket?

Csak a Mentes meghívó, Kép: Csak a Mentes
Kép: Csak a Mentes

Ott mindent meg fogsz találni. Lesznek glutén-, laktóz-, cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amelyek mindenmentesek! Helyet kapnak náluk a natúr, és a biokozmetikumok, illetve minden, ami nem hiányozhat egy egészséges vásárból sem. Ha időközben megéheznél, válogathatsz a fantasztikus meleg ételek között is.

Miben más a Csak a Mentes tavaszi vására?

  • Mindent egy helyen beszerezhetsz, megvásárolhatsz, így nem kell bejárnod az egész várost, hogy megvehesd otthonra, ami kell!
  • Náluk minden mentes termék helyet kap, így mindenki megtalálja a számára alkalmas és fogyasztható termékeket.
  • Szigorúan ellenőrzött partnerekkel dolgoznak, ami garancia a minőségre és a megbízhatóságra és természetesen a mentességre.
  • Megkóstolhatod, mielőtt megveszed, így el tudod dönteni, neked melyik a legtökéletesebb?
  • Egyenesen a forgalmazóval és a készítővel beszélgethetsz, így tanácsot is kérhetsz tőlük!
  • Előadások, főzőbemutatók és magánbeszélgetések alatt  tanulhatsz!
  • Végre szakmai partnereinkkel találkozhatsz!

A részletes programot itt találod!

Hmmmm! Ez, finom lesz a Duna Palotában április 14–15-én – ingyenesen!

Itt a nagy tavaszi méregtelenítés ideje
Szervezetünk méregtelenítésére keresve sem találhatnánk tökéletesebb időpontot a tavasznál. A természet megújulása igazi motiváló erővel hat ránk, hogy mi is a legjobb formánkat hozzuk, tiszta lappal kezdjük az új évszakot. Itt az ideje tehát, hogy megszabaduljunk a testünkben télen felhalmozott méreganyagoktól, és kirobbanó formában köszöntsük a napsütéses, meleg napokat
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erős hidegfront érkezik – fokozódnak a szívpanaszok!

Erős hidegfront érkezik észak felől: a nyár véget ér, és gyenge fagy is kialakulhat. A markáns változások fokozott…

Szédület, mik vannak!

Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása,…
1 / 1 496

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 146

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!