>
Facebook hozzászólás

Hétvégén hódoljon a gasztronómiának!

Nyár, napsütés, szabadság… menjenek valóban a szabadba, töltsék tartalmasan a hétvégét, és ha esznek egy jó halászlevet, isznak egy-két finom bort, szinte garantált a kikapcsolódás.

Halászlé tányérban, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Tiszai Halnapok, Bogács, július 29.

13. alkalommal rendezik meg a halnapokat a bogácsi Strand Hotel szervezésében. 2600 adagos óriási bográcsban két napon át készül bográcsos és filézett halászlé. Este 8 órakor élőzenés retró halvacsorával zárul a rendezvény.

 

Soltvadkerti Sörfesztivál, július 28-30.

Sörfesztivál a Vadkerti-tónál. A július utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő fesztivál alkalmából soha nem látott tömeg lepi el a tó partját. Helyi és országos hírű művészek a szabadtéri színpadon szórakoztatják a több ezer fős közönséget. A gyermekek részére játékos vetélkedőket, szépségversenyeket szerveznek, ahol értékes jutalmakat nyerhetnek a legügyesebbek. A kánikulában a tó hűsítő vize mellett a jéghideg sör enyhíti a forróságot.

Hőlégballonok, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Töröki Szárnyas Fesztivál, július 27-30.

A Töröki Szárnyas Fesztivál a helyi baromfi ételekre specializálódott főzőfesztivál az anno legnagyobb baromfifeldolgozó -BARNEVÁL- emlékére Törökszentmiklóson. Főzőversennyel, kóstolókkal, környékbeli kiállítókkal, könnyűzenei koncertekkel. A programot idén is nemzetközi jelentőségű hőlégballon kupa kíséri, amely hatalmas élmény mindenkinek.

Vonyarci Boros Forgatag, július 26-30.

A zamatos borok, ízletes falatok, kézműves kirakódóvásár, gyermek-foglalkoztató mellett változatos szórakoztató műsorok is várják a XXIV. Vonyarci Boros Forgatagra látogatókat öt napon át Vonyarcvashegyen a Kossuth utca végénél kialakított rendezvénytéren.

Forrás: programturizmus.hu

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 162

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!