Facebook hozzászólás

Ilyen kávékülönlegességekkel kényeztették a 75. Golden Globe sztárjait

Idén újra a Lavazza készítette a 75. Golden Globe-gála hivatalos kávéját. A Beverly Hiltonban berendezett a cég pop-up kávézójában egyedi, az olasz kortárs szemlélettel átitatott kávékülönlegességekkel kínálták a vendégeket.

Népszerű frissítő volt az E-Tonic koktél, amely Lavazza eszpresszóból, gin, tonik és gyömbér hozzáadásával készül, valamint a Sambuca Ambra, egy molekuláris gasztronómia ihletésű alkoholgömb, amelynek Amaretto vagy Frangelico likőr és a cég kávéporának az alapja.

Olasz kávékülönlegesség, Kép: Lavazza
Olasz kávékülönlegesség, Kép: Lavazza

Az esemény vendégei megkóstolhatták a világ egyik legjobb kávéjának számító Kafát is, amely a kávés társaság termőterület szerint szelektált termékeinek egyike. A finomságokat kifejezetten erre az eseményre állították ösze.

Ilyen kávét ittak a sztárok, Kép: Lavazza
Ilyen csészéből ittak a sztárok, Kép: Lavazza

A finomságokat különleges fekete-arany Golden Globe lógóval díszített csészében szolgálták fel. A különleges italokat a Lavazza Training Center szakemberei készítették helyben készítették a sztároknak.

Paksi feketeleves
A Kávés Szakma Legjobbjai díjátadó gálán négy kategóriában – kávé, kávézó, barista, kávépörkölő – hirdettek eredményt, A Paksi Kávé a TOP 10 KÁVÉZÓ kategóriában az előkelő 2. helyezést érte el. Az új kávékultúra meghonosítására készülő paksi Umami Coffe Roasteryt pedig az a megtiszteltetés érte, hogy mindhárom kategóriában bekerült a legjobbak közé, amiben indult.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!