Facebook hozzászólás

Ilyen kávékülönlegességekkel kényeztették a 75. Golden Globe sztárjait

Idén újra a Lavazza készítette a 75. Golden Globe-gála hivatalos kávéját. A Beverly Hiltonban berendezett a cég pop-up kávézójában egyedi, az olasz kortárs szemlélettel átitatott kávékülönlegességekkel kínálták a vendégeket.

Népszerű frissítő volt az E-Tonic koktél, amely Lavazza eszpresszóból, gin, tonik és gyömbér hozzáadásával készül, valamint a Sambuca Ambra, egy molekuláris gasztronómia ihletésű alkoholgömb, amelynek Amaretto vagy Frangelico likőr és a cég kávéporának az alapja.

Olasz kávékülönlegesség, Kép: Lavazza
Olasz kávékülönlegesség, Kép: Lavazza

Az esemény vendégei megkóstolhatták a világ egyik legjobb kávéjának számító Kafát is, amely a kávés társaság termőterület szerint szelektált termékeinek egyike. A finomságokat kifejezetten erre az eseményre állították ösze.

Ilyen kávét ittak a sztárok, Kép: Lavazza
Ilyen csészéből ittak a sztárok, Kép: Lavazza

A finomságokat különleges fekete-arany Golden Globe lógóval díszített csészében szolgálták fel. A különleges italokat a Lavazza Training Center szakemberei készítették helyben készítették a sztároknak.

Paksi feketeleves
A Kávés Szakma Legjobbjai díjátadó gálán négy kategóriában – kávé, kávézó, barista, kávépörkölő – hirdettek eredményt, A Paksi Kávé a TOP 10 KÁVÉZÓ kategóriában az előkelő 2. helyezést érte el. Az új kávékultúra meghonosítására készülő paksi Umami Coffe Roasteryt pedig az a megtiszteltetés érte, hogy mindhárom kategóriában bekerült a legjobbak közé, amiben indult.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ki fogunk tikkadni ettől a hőhullámtól!

Egész héten nem lesz vége a már lassan egy hete tartó kánikulának, sőt! A nagy meleg a hétvégéig kissé még…

Akár napszúrást is kaphatunk a melegben!

A hétvégi kánikula nemcsak, hogy tovább folytatódik a következő napokban, hanem még fokozódik is! Egész héten marad…
1 / 1 485

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!