>
Facebook hozzászólás

Istenes Bence kicsit beleszédült, Dallos Boginak viszont volt kire támaszkodnia

Ez volt életem legszürreálisabb vacsorája, de nagyon ízlett. Ezt Cseh Laci mondta nevetve, miután füstbe burkolózva, a levegőben lebegve fogyasztotta el a Lakatos Márk által nekik készített fogást. Márk pop-up vacsoraklubja, a Marki’z Supper Club legújabb helyszínén, a Kodály köröndön többek közt Lolát, Istenes Bencét és Dallos Bogit vendégelte meg a Lay’s chipsszel közösen szervezett vacsoraesten, ahol a nassolni való különböző variánsai által inspirált ételkölteményekkel kápráztatták el a vendégeket. Extrém körülmények és kirobbanó ízek: ezt az estét még sokáig emlegetni fogják.

Lakatos Márk semmit sem bízott a véletlenre pop-up vacsoraklubja most megnyílt új helyszínén: a legnépszerűbb hazai sztárokat olyan extrém körülmények között vendégelte meg, amire egész életükben emlékezni fognak.

Cseh Laci lebeg, Kép: sajtóanyag
Cseh Laci lebeg, Kép: sajtóanyag

– Ilyen adrenalinlöketet még egy étkezés közben sem kaptam – mesélt a szokatlan élményről Cseh Laci olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó. Bevallása szerint ugyan hozzászokott a lebegéshez a medencében, de egy hevederről lógva, a levegőben még sosem evett, főleg nem ilyen jót. És hogy miért pont a levegőben? Mert a Laci által elfogyasztott fogást az új sós ropogtatni való inspirálta, aminek annyival kevesebb a zsírtartalma, hogy szinte lebegsz tőle. Márk gorgonzolapanna cottáját tökéletesen kiegészítette a joghurtos-zöldfűszeres chips, amire a bazsalikommajonéz tette fel a koronát.

A véletlen döntötte el, hogy a kiválasztott hírességeket milyen kihívás elé állítja a séf: a feladatokat egy-egy doboz rejtette, amelyek az extrém fogást és az elfogyasztás módját is tartalmazták. A legzavarbaejtőbb feladat Dallos Boginak jutott, ugyanis a csípős csipsz által inspirált vietnami tavaszi tekercset és tigrisrákot egy erős ember vállán kellett a mellé tálalt csípős szószba mártogatva megennie.

– Nem mondom, hogy nem izgultam, nagy kő esett le a szívemről, hogy elbírt az úriember, annak pedig külön örülök, hogy a csípős szósz nem landolt a szemében – kommentálta az élményt mosolyogva az énekesnő.

Dallos Bogi és az erős ember, Kép: sajtóanyag
Dallos Bogi és az erős ember, Kép: sajtóanyag

A harmadik doboz titkát Istenes Bence fejtette meg, aki elég pörgős életet él, így testhezálló volt számára, hogy egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a klasszikus csipsz ihlette padlizsánkrémet.

– Néha kicsit beleszédültem, de egy jó kajálásba ennek is bele kell férnie! – tette hozzá Bence. És, hogy miért éppen padlizsánkrém illik a sós chipshez? Ahogyan Márk is kiemelte, az igazán jó klasszikus ízekhez nincs szükség felesleges külsőségekre: sokszor az egyszerű a legnagyszerűbb választás az ételekben.

Bence után Lolának is rázós élményben volt része, szó szerint: az énekesnőnek ugyanis egy hullámos rezgő asztalról kellett teljesítenie a kihívást, és megennie a bordázott sajtos-újhagymás Lay’s Maxx mellé tálalt kacsa rilette-et aiolival.

– Kicsit úgy éreztem magam, mintha egy mozgó turmixgépből ennék, de még így sem volt nehéz élvezni Márk isteni fogását – mesélte. A házigazda Lakatos Márk a résztvevőkhöz hasonlóan nagyon jól szórakozott, és végig lelkesítette a kihívás teljesítése közben időnként elbizonytalanodó vendégeket. Az estét nevetve summázta:

– Egy igazán emlékezetes ételnek legalább ilyen maradandó élményt kell bennünk hagynia, talán kicsit kevesebb extra izgalommal! –

Lakatos Márk és vendégei, Kép: sajtóanyag
Lakatos Márk és vendégei, Kép: sajtóanyag

Az exkluzív vacsora vendégei között felbukkant még Csobot Adél, Mádai Vivi és Kárpáti Rebeka is, akik szintén nagyon élvezték a fogásokat.

Lakatos Márk megmondja, milyen vagy – csak nézz tükörbe!
Elemezd az arcod, hogy tökéletes legyen a tavaszi szetted! Lakatos Márk összefogott négy csinos divatbloggerrel, hogy megmutassa, miként válasszunk igazi, színtípusunknak is megfelelő darabokat idén tavasszal. Segítségükkel rátalálhatunk a saját színpalettánkra, hiszen Márk most azt is bebizonyította, hogy a különböző színtípusba tartozó blogger lányoknak teljesen más színek állnak jól.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Leküzdhető a félelem a fogorvostól

Szorongást válthat ki bennünk a fogorvosi fúró hangja, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési…

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!