Facebook hozzászólás
946

Kóstolja meg Toszkána ízeit Michela Chiappával a TV Paprikán

A bájos walesi-olasz Michela Chiappa a Klasszikus olasz konyha és az Egyszerűen olaszul című népszerű gasztroműsorai után újabb produkcióval, a Toszkána ízeivel jelentkezik a TV Paprikán.

Michela Ciappa műsorvezető, Kép: TV Paprika
Michela Ciappa műsorvezető, Kép: TV Paprika

A lelkes, életvidám, és nem utolsó sorban profi séf nem az a klasszikus olasz „mamma” alkat: sokkal inkább egy divatmagazin címlaplányára emlékeztet, semmint egy olyan háziasszonyra, aki fél életét a konyhában töltve tésztát gyúr a nagy család számára. Michela Chiappa lelkesedése és profizmusa a képernyőn keresztül is annyira magával ragadó, hogy ellenállhatatlan vágyat érzünk arra, hogy mi is gyúrjunk, süssünk valamit – de azonnal.

Michela Chiappa ezúttal az olasz gasztronómia bölcsőjének tartott Toszkánában vezeti körbe a nézőket. Betekinthetünk Dél-Olaszország forgalmas piacainak és népszerű street food standjainak világába, megismerkedhetünk a hagyományos termelőkkel, és ellátogathatunk az igazi, családi tulajdonban lévő olasz kisvendéglőkbe (trattoriákba) is.

A Toszkána ízei epizódjaiban különböző alapanyagokat és recepteket mutat be, és az ételek elfogyasztásának különféle módjait is megismerhetjük; az alapanyagokat pedig meg is kóstolja. Michela egyik kedvenc hozzávalója a parmezán, szinte minden fogás elengedhetetlen eleme. Tegyünk bele, mellé, rá annyit, amennyit csak otthon találunk – ebből csak jó dolog sülhet ki!

Olasz tál, Kép: TV Paprika
Kép: TV Paprika

 

A Toszkána ízei február 4-én 16 órakor indul, a további epizódok hétvégenként ugyanebben az időpontban láthatók a TV Paprikán.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!