>
Facebook hozzászólás

ÓRIÁSÉTTEREMMÉ VÁLIK AZ ANDRÁSSY

Megnyaljuk mind a tízet!

Soha nem volt még annyi food truck egy helyen az Magyarországon, mint az idei Nemzetközi Street Food Fesztiválon. Szeptember 21-én és 22-én majd 80 kocsi települ ki az Andrássy-ra, az Operától a Bajcsi-Zsinlinszky útig, hogy 14 ország konyháját mutassa be a közönségnek.

Hamburger, Kép: Food Truck Show
Kép: Food Truck Show

A világ ízeit kóstolhatják meg a kíváncsiskodók a Nemzetközi Street Food Fesztiválon. A szervezők idén körülbelül 200 ezer látogatóra számítanak, amely meghaladja a tavalyi érdeklődést.

Mexikói falatok, Kép: Food Truck Show
Kép: Food Truck Show

A különleges koreai, mexikói vagy belga ízek mellett érdemes lesz megkóstolni a mangalicából készült ételeket is, amelyeket Itthon viszonylag kevesen fogyasztják, ezért szeretnék népszerűsíteni.

Andrássy út, mint étterem, Kép: Food Truck Show
Az Andrássy, mint étterem, Kép: Food Truck Show

Az eseményen kihirdetik a Hungarian Street Food Awards díjat, a szakmai zsűri és a közönség döntése alapján 8 kategóriában. A kategóriák között nemcsak a legjobb pizzát, vagy hamburgert díjazzák, hanem a legszebb truckot is, illetve közönségkedvencet is választanak. Amellett, hogy kiválasztják a győzteseket, kiderül, ki képviselheti Magyarországot Malmőben az európai döntőben, azaz ki lesz az összetett első helyezett. Az eredményhirdetés szeptember 21-én 16.00 órakor lesz az Andrássy úti fesztiválon.

Jó étvágyat és jó szórakozást!

Mac and Cheese a BBQ-s Kiss-testvérektől

Mac and Cheese, Kép: Budapest Barbecu Company
Kép: Budapest Barbecu Company

Még tart a grillszezon, mi több, a BBQ-s szezon is. Ez a recept mindkettőhöz jó, de azért mégis inkább hosszan és lassan sült csirkéhez, oldalashoz vagy marhaszegyhez illik. Ajánlottam már a különleges burgonyasalátát vagy a babragut, de most itt az ízvilágában mindent elsöprő Mac and Cheese!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!