Facebook hozzászólás

MOST KISÜL!

Melyik grill illik hozzád?

Legyen finom, sőt, különleges vagy inkább egészséges, de gyorsan? Esetleg éppen szertartásszerűen, hosszan pepecselve? A grillezés, vagyis a nyílt tűzön sütés az ételkészítés egyik legősibb módja, így nem csoda, hogy sokan rajonganak érte, csak éppen mindenki másként és mindenkinek másfajta grillsütő lehet a jó választás.

Hogy néz ki a tökéletes grillezés? Nos, ez rajtunk is múlik! Az első és legfontosabb, hogy feltegyük a kérdést: pontosan hogy néz ki számunkra a tökéletes kerti sütögetés? Az ország egyik legismertebb elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca a vásárlókkal folytatott beszélgetés alapján összegyűjtötték a grillezők leggyakoribb típusait.

Faszenes grillezés, Kép: pixabay
Faszenes grillezés, Kép: pixabay

A fanatikus

Hetekkel előre készül a nagy napra, amikor végre előveheti nagy becsben tartott kedvencét, mármint a sütőt és „segédeszközeit”. Mindenben ragaszkodik a legjobb minőséghez, órákat szán a tökéletes hús kiválasztására, és bátran kísérletezik a legízletesebb pác összeállításáért. A hétköznapokban nem főz, de grillezéskor igazi mesterszakácsnak érzi magát.

Milyen grill passzol hozzá? A faszenes grill! Ez az egyik legnépszerűbb típus, mert elérhető vele a különleges, füstös íz, és nem is túl drága. A faszenes grillnél a sütéshez szükséges hőt az izzó faszéndarabok adják, így az étel elkészítése tovább tart, de a profikat is megdolgoztatja!

Grillezés, Kép: pixabay
Grillfalatok, Kép: pixabay

A praktikus

Sem ideje, sem kedve nincs ahhoz, hogy az eszközökkel és főleg a takarítással pepecseljen, de azért szívesen sütne a szabadban. Nem akar  túl sokat…, csak finomat és egészségeset enni, jó hangulatban, de azért lehetőleg gyorsan.  Milyen grill passzol hozzá? A faszenes és gázsütő házasságából született gázgrill lesz a praktikus grillrajongó tökéletes párja. A sütő 5 perc alatt üzemkész, hamunak híre sincs, és a zsír is könnyen üríthető tálcába távozik, így takarítás helyett inkább jöhet a desszert! Ilyenkor olyan sütőt érdemes választani, amelyen lehetőség van az égőket külön is begyújtani, szabályozni.

Elektromos grill, Kép: pexels
A legkisebb erkélyre is praktikus, Kép: pexels

A varázsló

Nem ismer lehetetlent, minden áron megvalósítja céljait, a probléma lehetőséget és inspirációt jelent neki, ilyenkor bontakozik ki igazán kreativitása. Ha kerti partit szeretne, akkor megvalósítja, még akkor is, ha ehhez egy dolog hiányzik: a kert. Milyen grill passzol hozzá? Sok jó, kis helyen…  Az elektromos asztali- és kontaktgrillek még a legkisebb teraszokon is kényelmesen elférnek. A szakértő azt mondja, kontaktgrill a tuti, ami mosogatógépben is mosható.

Jó étvágyat!

Grillezett sertéskaraj édesköménnyel és laskagombával

Az édeskömény a mediterrán és a közel-keleti konyha egyik meghatározó alapanyaga. Sütve, főzve, és nyersen is pompás ízt ad az ételeknek. Nagyon jól beilleszthető a diétás, fogyókúrás étrendbe mert gyorsítja az anyagcserét, és segíti az emésztést, ráadásul még a kalóriatartalma is alacsony – ajánlja receptjét – írja az Őrülten jó ételekszerkesztője.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 153

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!