Facebook hozzászólás

Otthon, Nigellánál

A mindig gyönyörű és inspiráló Nigella Lawson legújabb, hatrészes sorozatában megmutatja, miért is olyan jó a családdal vagy a barátokkal körbeülni az asztalt, s közben pedig kiváló ételeket enni. De ami ennél is fontosabb, a műsor az otthoni sütés-főzést helyezi a középpontba.

Nigella Watson, Kép: wikimedia
Nigella Watson, Kép: wikimedia

Nigella egyszer mirelit zöldborsóból készít fantasztikus vacsorát, máskor lazán, köntösben üti össze „sürgősségi” brownie-ját. Nigella bemutatja azt is, mit kezdhetünk az évek óta a kamrában lapuló, hőn áhított, de soha nem használt konyhai eszközökkel, így kiderül, hogyan készíthetünk spirálvágóval tökéletes szalmakrumplit, amit Nigella szerint nem lehet elegánsan enni, de ez csak jót jelent. Legyen szó baráti összejövetelről, lusta, vasárnapi reggeliről vagy éppen titkos, késő esti falatozásról, Nigellának mindig van egy jó ötlete. Készül majd török tojás, gránátalmával szólt marhahúsos-padlizsános fateh és maracujás-habcsókos fagylalttorta is. Az ötletekkel mindennap 12:00-kor várnak a TV Paprikán!

Szerinted ki volt az Év Embere?
Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét. A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!