Facebook hozzászólás

Otthon, Nigellánál

A mindig gyönyörű és inspiráló Nigella Lawson legújabb, hatrészes sorozatában megmutatja, miért is olyan jó a családdal vagy a barátokkal körbeülni az asztalt, s közben pedig kiváló ételeket enni. De ami ennél is fontosabb, a műsor az otthoni sütés-főzést helyezi a középpontba.

Nigella Watson, Kép: wikimedia
Nigella Watson, Kép: wikimedia

Nigella egyszer mirelit zöldborsóból készít fantasztikus vacsorát, máskor lazán, köntösben üti össze „sürgősségi” brownie-ját. Nigella bemutatja azt is, mit kezdhetünk az évek óta a kamrában lapuló, hőn áhított, de soha nem használt konyhai eszközökkel, így kiderül, hogyan készíthetünk spirálvágóval tökéletes szalmakrumplit, amit Nigella szerint nem lehet elegánsan enni, de ez csak jót jelent. Legyen szó baráti összejövetelről, lusta, vasárnapi reggeliről vagy éppen titkos, késő esti falatozásról, Nigellának mindig van egy jó ötlete. Készül majd török tojás, gránátalmával szólt marhahúsos-padlizsános fateh és maracujás-habcsókos fagylalttorta is. Az ötletekkel mindennap 12:00-kor várnak a TV Paprikán!

Szerinted ki volt az Év Embere?
Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét. A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!