Facebook hozzászólás

Szexi, ha egy nő sört iszik

Tízből nyolcan legalább heti rendszerességgel söröznek a Belvárosi Sörfesztivál szervezőinek felmérése szerint A legszívesebben Palvin Barbival vagy Nagy Feróval ülnénk le egy sör mellé. Megdőlt a férfias ital sztereotípia: tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő sört iszik, és a randik kísérőitalának is előszeretettel választjuk a folyékony kenyeret. 

Igazi sörkedvelő nemzet vagyunk: a Belvárosi Sörfesztivált szervezők felmérése szerint a megkérdezettek majd 80 százaléka legalább heti rendszerességgel oltja a szomját sörrel, tízből hatan akár hetente többször is. Kimagasló a sörfogyasztás a különböző sportesemények alkalmával, de jellemzően a folyékony kenyérre voksolunk a fesztiválokon, a grillpartikon és a baráti összejöveteleken is, sőt még egy otthon, egyedül töltött estén is inkább egy sört szisszentünk fel, minthogy egy pohár bor társaságában kapcsolódjunk ki. Ezzel szemben a formálisabb, komolyabb alkalmakkor, így az esküvőkön vagy üzleti tárgyalásokon a bort preferáljuk.

Söröző nő, Kép: pixabay
Kép: pixabay

– A felmérésünkből is kirajzolódik, hogy a sörivás összekapcsolódik a szabadság érzésével, a lazább, társas összejövetelekkel. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a tudatos fogyasztásra, a hazai sörkultúrára és a magyar sörök sokszínűségére úgy hívjuk fel figyelmet, hogy az illeszkedjen ebbe az életérzésbe – mondta el Kurucz Dániel, a Fesztivál Holding Kft. ügyvezetője. – Így született meg a Belvárosi Sörfesztivál, ahol a sörszakma és a fogyasztók közelebb kerülhetnek egymáshoz, és amit idén június 6-ától június 10-éig már másodjára rendezünk meg a Szabadság téren – tette hozzá a szakember.

Ideális randiital a sör

A kutatás résztvevőinek több mint fele szerint ugyan egy randevúhoz az alkoholok közül kifejezetten a bor illik, tízből hatan saját bevallásuk szerint söröztek már randin. A megkérdezettek további 22 százaléka eddig ugyan nem tette, de megfelelő program esetén akár sörözne is egy kettesben töltött estén. A felmérésből fény derült arra is, hogy a magyarok háromnegyede könnyebben tud ismerkedni, ha az ilyenkor érzett feszültséget egy kevés alkohollal oldja, és tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő kulturáltan sört iszik.

Amikor a sörmesternek új gyereke születik…
Kísérleteztek, végül a próbafőzések után a sörivókra bízták a döntést! Így született meg a Pale Ale. A legnagyobb hazai sörgyár új, kellemesen kesernyés italának ízvilágát három különleges komló hozzáadásával alakították ki, csodás színét pedig a bajor malátának köszönhetjük.

– Azt látjuk, hogy a sör egyre népszerűbb a hölgyek körében is, ez a kínálat bővülésének, az ízesített és különleges kézműves sörök terjedésének is köszönhető, ami a legkülönbözőbb ízlésvilágot is kielégíti – magyarázta Kurucz Gergely, a Belvárosi Sörfesztivál másik szervezője. – A Belvárosi Sörfesztiválon mi is majdnem 250 sörkülönlegességgel készülünk, így mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló ízeket. –

Palvin Barbi és Nagy Feró a legkapósabb partner

A Fesztivál Holding Kft. kutatás arra is kitért, hogy melyik magyar hírességekkel gurítanánk le szívesen egy-egy sört. A hölgyek közül Palvin Barbara volt a legnépszerűbb, őt követte Pásztor Anna és Hosszú Katinka. Férfi fronton Nagy Feróval, Mucsi Zoltánnal vagy Majkával ülnénk le legszívesebben egy hideg sör mellé, de több sportoló, köztük Dárdai Pál, Böde Dániel és Gera Zoltán is felkerült a listára.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!