Facebook hozzászólás

Áramot féláron? A válaszom: igen

Egy Európai Uniós pályázat keretében 10 %-os önerő mellett családi házak, ikerházak, sorházak, üdülők, társasházi és lakásszövetkezeti lakások energetikai fejlesztése valósulhat most meg. Napelemek segítségével 0 Ft-ra csökkenthető az áramköltség, sőt akár a fűtési költség is drasztikusan lefaragható!

Egy Európai Uniós pályázat keretében 10%-os önerő mellett családi házak, ikerházak, sorházak, üdülők, társasházi és lakásszövetkezeti lakások energetikai fejlesztésére nyílt lehetőség. Napelemek segítségével 0 Ft-ra csökkenthető az áramköltség, sőt akár a fűtési rezsi is drasztikusan lefaragható! A megvalósításhoz szükséges 90%-ot az erre szánt uniós keret kamatmentesen finanszírozza, a napelemek pedig működés közben helyetted visszafizetik, miközben a megtakarítással az eddigi villanyszámlád kb. felének megfelelő összegben folyamatosan “pénzt termel”! Mindezzel pedig kíméljük a környezetünket!

Napelemes ház, Kép: Greentechnic Hungary
Napelemes ház, Kép: Greentechnic Hungary

Hogyan? Az eddig fizetett villanyszámla összegének kb. fele megy a finanszírozott 90% visszatörlesztésére, az eddigi villanyszámla összegének másik fele pedig tisztán megmarad a fogyasztónál, tehát végső soron olyan, mintha ezentúl FÉLÁRON KAPNÁ AZ ÁRAMOT!  Természetesen a törlesztés végétől pedig ingyen!

A pályázat keretében majd 22 ezer hazai lakóingatlant lehet korszerűsíteni. A részletekről itt érdeklődhetsz!

Álom luxuskivitelben
A növekvő ingatlanpiaci igényeknek megfelelően egyre többen keresnek családi házat úszómedencével. A ház értékét azonban igazán a beltéri wellness-részleg emeli a luxuskategóriába. Nézzünk körül a piacon!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!