Facebook hozzászólás

Áramot féláron? A válaszom: igen

Egy Európai Uniós pályázat keretében 10 %-os önerő mellett családi házak, ikerházak, sorházak, üdülők, társasházi és lakásszövetkezeti lakások energetikai fejlesztése valósulhat most meg. Napelemek segítségével 0 Ft-ra csökkenthető az áramköltség, sőt akár a fűtési költség is drasztikusan lefaragható!

Egy Európai Uniós pályázat keretében 10%-os önerő mellett családi házak, ikerházak, sorházak, üdülők, társasházi és lakásszövetkezeti lakások energetikai fejlesztésére nyílt lehetőség. Napelemek segítségével 0 Ft-ra csökkenthető az áramköltség, sőt akár a fűtési rezsi is drasztikusan lefaragható! A megvalósításhoz szükséges 90%-ot az erre szánt uniós keret kamatmentesen finanszírozza, a napelemek pedig működés közben helyetted visszafizetik, miközben a megtakarítással az eddigi villanyszámlád kb. felének megfelelő összegben folyamatosan “pénzt termel”! Mindezzel pedig kíméljük a környezetünket!

Napelemes ház, Kép: Greentechnic Hungary
Napelemes ház, Kép: Greentechnic Hungary

Hogyan? Az eddig fizetett villanyszámla összegének kb. fele megy a finanszírozott 90% visszatörlesztésére, az eddigi villanyszámla összegének másik fele pedig tisztán megmarad a fogyasztónál, tehát végső soron olyan, mintha ezentúl FÉLÁRON KAPNÁ AZ ÁRAMOT!  Természetesen a törlesztés végétől pedig ingyen!

A pályázat keretében majd 22 ezer hazai lakóingatlant lehet korszerűsíteni. A részletekről itt érdeklődhetsz!

Álom luxuskivitelben
A növekvő ingatlanpiaci igényeknek megfelelően egyre többen keresnek családi házat úszómedencével. A ház értékét azonban igazán a beltéri wellness-részleg emeli a luxuskategóriába. Nézzünk körül a piacon!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne csak a cica bajszán csillogjon

A tej- és a tejtermékek a kiegyensúlyozott táplálkozás részei, hiszen számos olyan vitamint és ásványi anyagot…

Babákkal dalolnak az idősek

Nagy-Britanniában egyre több olyan kezdeményezést indítanak útjára, ami a generációk közötti szakadék áthidalására…
1 / 1 505

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!