>
Facebook hozzászólás

TE IS LESZEL ÖREG!

Érzékenyítő gépben fiatalodnak a kutyusok

Olyan idős kutyákat fiatalítanak meg a Vigyél Haza Alapítvány kampányában, amelyek koruk miatt már nehezen találnak otthonra, sokszor hosszú éveken vagy egy életen át kell várniuk. A figyelemfelkeltő videó elsődleges célja, hogy bemutassa, hogy az idős kutyák is voltak egyszer tündéri kölykök, és pont annyira szerethetők és ragaszkodók, mint fiatalabb társaik.

Az alapítvány mindig is szívesen nyúlt újszerű és figyelemfelkeltő kommunikációs eszközökhöz. Új kampányában a mai divatos alkalmazásokat megfordítva, nem idősebbé, hanem fiatalabbá tette néhány gondozottját, így szó szerint visszarepítette az örökbefogadásra vágyó négylábúkat az időben.

Az állatvédők tapasztalatai alapján az idős kutyák örökbefogadásától sokan tartanak koruk miatt, mivel úgy vélik, már nem tudnának megszokni egy új környezetet, vagy nem lesznek olyan ragaszkodók, mint a fiatalok. De ez egy hatalmas tévedés, hiszen egy idős kutya is néhány hét alatt pont ugyanúgy megszereti új családját, mintha mindig velük élt volna.

Kétéves kutyus szülinapja, Kép: Vigyél Haza Alapítvány
Kép: Vigyél Haza Alapítvány

− A kampánnyal szerettük volna a fiatalabb, mobilabb generációt is elérni ezzel a megoldással, mert azt tapasztaljuk, hogy a fiatalok sokszor nyitottabbak egy-egy idősebb kutya örökbe fogadására − olvasható az alapítvány felhívásában.

Az Érzékenyítő-gép kampányban önfeledt kölyökkutyaként láthatjuk Gombócot, Karcsi bácsit és Leilát, aki több mint 5 éve vár szerető gazdira németjuhász párjával, Macival együtt, illetve megismerhetjük Merlint is, akinek igazi sikertörténete van, hiszen éppen a világhálón talált rá 10 hónap után elveszettnek vélt, eredeti gazdija.

Idős kutya az ágy alatt, Kép: Vigyél Haza Alpítvány
Kép: Vigyél Haza Alpítvány

A Vigyél Haza Alapítvány célja, hogy a bemutatott, nyugdíjas korú ebek fiatal mása rávilágítson – az idős kutyusok is megérdemelnek még egy esélyt a boldog öregkorra.

 

 

A kisfilm narrátora Fekete Ernő, a Katona József Színésze, aki szintén az alapítványnál találta meg négylábú kedvencét. A kedves grafikákat Suhai Dóra készítette.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 164

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!