Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Havazás és fogcsikorgató hideg jön!

Csütörtöktől mínuszokra számíthatunk, de a meteorológiai előrejelzések szerint hétvégén akár havaseső, hó is jöhet.

Úgy tűnik, hogy Magyarországon is beköszönt a tél, igaz, a rossz idő a meteorológusok szerint a következő hét közepéig tart majd csak. Európa más vidékein is a hó az úr: Moszkvában az elmúlt hétvégi havazás miatt harmincezer ember maradt áram nélkül, ugyanis a lezúduló cspadék transzformátorállomásokat tett tönkre.

Nálunk azért ekkora mértékű havazásra nem kell számítani, de az Északi-középhegységben és az ország dél-nyugati vidékein fehérré válhat a táj pénteken és a hétvégén. A hidegfrotn csütörtökön érkezik, a szél is megerősödik. A nappali legmagasabb hőmérséklet 5 és 19 fok között alkul majd, éjszaka pedig fagyás várható.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mi lesz a bőrünkkel böjt idején?

Hamvazószerdától nagyszombat éjfélig böjtölünk a hagyomány szerint, és ha néha meginognánk, elég ha arra a sok…

Életmód: ezt már az igazi férfiasságod bánhatja

Ma már egyre több adat áll a rendelkezésünkre a férfiak meddőségével kapcsolatosan. Tudjuk, hogy legalább olyan…
1 / 1 474

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 127

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!