Facebook hozzászólás

Hódít az egyszerűség eleganciája

Nemcsak trendik és gyönyörűek a most hétvégi Konyhakiállítás bútorai, gépei és eszközei, hanem mindennapi kényelmünket is szolgálják, és még élvezetesebbé teszik az otthoni főzés élményét.  A szervezők arra számítanak, hogy sokan ott találják meg az igazit, hiszen számos olyan újdonságot láthat az építkezés előtt álló, és az otthoni sütés-főzést kedvelő nagyközönség, amilyent eddig sehol máshol. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.

Barna konyha étkezővel, fehér padlózattal, Kép: sajtóanyag
Meleg elegancia, Kép: sajtóanyag

A konyha központi szerepe tovább fokozódik, a nappalival és az étkezővel szerves egységet alkotva mindennapi életünk egyik legfontosabb színhelye. Az aktuális lakberendezési trendek a konyhában is megjelennek: divat a skandináv, a vintage, az ipari és a 60-as évek stílusa, de előtérbe kerül a praktikusság és a környezettudatosság is. 2016-ban az egyszerűség eleganciája hódít, minden letisztult, kézre álló és praktikus. Az elegancia nem a díszítésben, hanem a minőségi anyagokban, harmonikus színpárokban és gyönyörű formatervezésben nyilvánul meg.

Hófehér étkező, háttérben, a hatalmas teraszajtó mögött havas hegycsúcsok, Kép: sajtóanyag
Elegancia és nagyvonalúság, Kép: sajtóanyag

Egy kis fény, egy kis csillogás mindenkinek jól áll, és ez alól a konyhánk sem lesz kivétel: az ezüst, bronz és réz mellett az arany is megjelenik a kiegészítőkön, természetesen csak elegáns és visszafogott formában. Egyre több időt töltünk a konyhában, viszont egyre kevesebbet otthon. Ezért fontos, hogy ne különüljünk el családunktól, amikor éppen vacsorát készítünk.  A hatékony szagelszívóknak és egyéb hasznos konyhai kiegészítőknek hála, nem kell órákat a takarítással foglalkoznunk egy-egy sütés-főzés után, így nem kell konyhaajtónkat sem bezárni.

Az elmúlt két évben is a legjobb gyártó díját nyerte el Németországban a Ballerina Küchen. A cég először mutatkozik be Magyarországon. A konyhabútorcsalád nagyvonalúan tervezhető, majd 450 ajtóvariációval és 57 korpusz színnel.

Sötétkék padlón barna konyhapult, mögötte ablakok, Kép: sajtóanyag
Extravagancia, Kép: sajtóanyag

Újdonságnak számít a szatén matt lakkozás, de elérhetők szuper-fényes felületek is. Regionálisan is elsőként lesz látható az eseményen több gyártó beépíthető és szabadon álló konyhakészülékeinek következő generációja, míg a legújabb hűtő egyéniségeket a Hűtődivat-bemutató keretében mutatják be a szervezők. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.

Igazi sztárparádé lesz a Konyhakiállítás színpadain, és a több helyszínen párhuzamosan zajló gasztronómiai bemutatókon. Bernáth József mellett több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, vendég műsorvezetőként pedig Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter, Borbás Marcsi, Sally Fanni, Buday Péter és Kovács Lázár is tartanak bemutatót, sőt megismerhetjük Görög Zita kedvenc limonádé receptjeit.

Érdemes előre regisztrálni, mert értékes nyeremények és információk várják a látogatókat!

Ha megéheztél a remek konyhák láttán, itt egy csodás recept, váj bele! Hasonlítsd össze, mennyivel könnyebb a modern konyhában dolgozni!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!