Facebook hozzászólás

Kíváló stílus – kiváló technológia

Az Asbis Magyarország Kft. által forgalmazott Prestigio valamennyi terméke a legújabb technológiát képviseli a hazai piacon. A TV-tunerrel ellátott LCD MONITOR & TV-t, és a MONITOR & PLAZMA TV-t is a manapság divatos, vékony design jellemzi, így akár bármely iroda, illetve otthon egzotikus díszévé válhatnak!

A Prestigio monitorok legfőbb tulajdonsága a kiváló fények és a valósághű megjelenítés, azonban az LCD MONITOR & TV nem csak monitor, hanem (ahogy a neve is jelzi) egyben tévé is, így az ember kedvenc csatornáját vagy DVD-jét is nézheti rajta! A hozzá rendelhető falikeret segítségével pedig lehetővé válik az, hogy ezt a műszaki csodát a plafonra  vagy a falra is fel lehessen szerelni. Eme monitorok további  sajátosságához tartozik, hogy az általuk megjelenített kép bármely nézőpontból élvezhető.A termékek természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és mindegyikre 3 év garancia érvényes.

A termékkínálatban  a következő képátlóméretű LCD TFT-k találhatóak: 15″, 17″, 19″ és 42″, 50″ (16:9) plazma TV-nél is, bővebb információért és kínálatért pedig érdemes meglátogatni a www.prestigio.hu weboldalt.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megint kitikkadunk!

Frissítő hidegfront szakította meg a kánikulai napokat a hétvégén, ami igazán üdítőleg hatott a tartós 35 fokos…

Fullasztó idő, ráadás hidegfronttal – rendkívüli lesz!

Zivatarokról szólt ez a hét, és ez a hétvégén sem lesz másként, ráadásul vasárnap még egy hidegfront is érkezik!
1 / 1 486

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

HÍREK

1 / 1 136

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!