Facebook hozzászólás

Kíváló stílus – kiváló technológia

Az Asbis Magyarország Kft. által forgalmazott Prestigio valamennyi terméke a legújabb technológiát képviseli a hazai piacon. A TV-tunerrel ellátott LCD MONITOR & TV-t, és a MONITOR & PLAZMA TV-t is a manapság divatos, vékony design jellemzi, így akár bármely iroda, illetve otthon egzotikus díszévé válhatnak!

A Prestigio monitorok legfőbb tulajdonsága a kiváló fények és a valósághű megjelenítés, azonban az LCD MONITOR & TV nem csak monitor, hanem (ahogy a neve is jelzi) egyben tévé is, így az ember kedvenc csatornáját vagy DVD-jét is nézheti rajta! A hozzá rendelhető falikeret segítségével pedig lehetővé válik az, hogy ezt a műszaki csodát a plafonra  vagy a falra is fel lehessen szerelni. Eme monitorok további  sajátosságához tartozik, hogy az általuk megjelenített kép bármely nézőpontból élvezhető.A termékek természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és mindegyikre 3 év garancia érvényes.

A termékkínálatban  a következő képátlóméretű LCD TFT-k találhatóak: 15″, 17″, 19″ és 42″, 50″ (16:9) plazma TV-nél is, bővebb információért és kínálatért pedig érdemes meglátogatni a www.prestigio.hu weboldalt.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne a szíved bánja!

Mi, betegek egyelőre vajmi keveset teszünk azért, hogy csökkenjen az infarktus-halálozás Magyarországon. A javuló…

Na ez a péntek 13.: görcsöket hoz egy gyenge hidegfront!

Pénteken még folytatódik a kellemes, késő nyári idő, majd egy gyenge hidegfront érkezik görcsös panaszokkal és…
1 / 1 495

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

HÍREK

1 / 1 145

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!