Facebook hozzászólás

Pizza újramelegítve? Hidd el, lehet finom is – így!

Megmaradt pár szelet a tegnapi pizzából, és nem akarod megmelegíted, mert tudod, hogy száraz lesz? Többé már nem! Fogadd meg a tippünket, és meglátod!

Pizzából mindig vagy túl kevés van, vagy túl sok, de valahogy sosem pont annyi, amennyi kellene. Ha sok, és megkívánjuk a maradék szeleteket, megmelegítve már közel sem olyan finom, mint frissen: kicsit száraz, kicsit ízetlen.

Ezzel az egyszerű tippel az újramelegített pizza is majdnem olyan finom lehet, mint a friss!

Meglepően könnyen elkerülhetjük, hogy a tészta szikkadt legyen: elég csak egy pohár vizet a szelet mellé betenni a mikróba! A felszabaduló gőz átjárja a tésztát, felfrissíti, újra ízletessé teszi – magyarázzák a Zanussi szakemberei. Ugye, mennyire egyszerű?

Természetesen nemcsak a pizza esetében válik be a dolog, hanem bármilyen más tésztafélénél – akár a reggeli kakaós csigánál vagy más péksüteményél is.

Ráadásul akkor sem kell kétségbe esni, ha a használat során a mikró piszkos, zsíros lesz. Nem kell súrolni sem! Fogj egy gerezd citromot, facsard bele egy pohár vízbe, tedd a mikróba, és melegítsd néhány percig. A program végén vedd ki a poharat – vigyázz, mert forró! – , majd egy puha szivaccsal töröld át a készülék oldalát, és kész! De a citrom egyébként is jó tisztítószer.  (Forrás: Zanussi)

Itt pedig egyéb nagyon hasznos házi praktikák között válogathatsz!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 158

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!