>
Facebook hozzászólás

Tisztán,esetleg jéggel! Így buliznak a fiatalok!

Ha már bulizunk, akkor koccintsunk is! Nem csak sírva vigad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját. Vajon kivel és hol buliznának legszívesebben a fiatalok? Ez is kiderült  a The Famous Grouse nagyszabású bulifelméréséből.

A nem reprezentatív kutatása arra kereste a választ, hogy hol buliznak, és milyen alkoholt fogyasztanak a magyarok, de fény derült arra is, hogy melyik világhírű rendezvény részesei lennénk szívesen.

A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül, és mindössze 3%-uk absztinens. Az sem titok már, hogy tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, 50%-uk kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

Ha már bulizunk, akkor koccintsunk is! – ez a kérdőívet kitöltők 81%-ának „mottója”, de 13%-uk hangulatától függően, vagy csak jeles alkalmakkor ragad poharat. Ami a bulizás gyakoriságát illeti, a megkérdezettek közel 30%-a havonta egyszer jár szórakozni, míg 26% számára a heti egy parti kötelező. A legnépszerűbb buli helyszínnek a házibulik bizonyultak megszokott, baráti környezetben, de a kitöltők negyede szórakozóhelyen lazul. A koncertek és szabadtéri fesztiválok utolsó helyen végeztek a buli helyszínek versenyében.

A magyarok körében a whisky vezeti a röviditalok toplistáját: a magyarok 27%-a rendeli ezt az italt, míg 18%-uk szívesen fogyasztja a pálinkát is, 8%-uk pedig a vodkát. Ami a kísérőt illeti: a magyarok legszívesebben sörrel öblítik le a feleseket, de 42%-uk szívesen iszik melléjük kólát vagy üdítőt. A válaszadók közel 50%-a ugyanakkor nem keveri az italokat, hanem tisztán vagy egy kis jéggel hígítva issza a whiskyt.

Jégpályán randiznak a magyar fiatalok
A válaszadók 10%-a korcsolyát szeretne a fa alá- legalább is ezt állítják a jégpályát imádó ifjúság. Ráadásul a jégpálya ideális helyszíne a kikapcsolódáshoz, a szórakozásnak, a testmozgásnak és az ismerkedésnek is – derült ki egy friss online felmérésből, amely a magyar fiatalok korcsolyázási szokásait kutatta.

A kitöltők arra is választ adhattak, hogy mely híres rendezvényen vennének részt, és kivel koccintanának legszívesebben. A négy álomhelyszínre majdnem ugyanannyian szavaztak: a Riói karnevál (30%), valamint a Szilveszteri buli a Time Square-n (26%) csekély különbséggel ugyan, de népszerűbbnek bizonyultak, mint a Monacói Forma 1-es futam (22%) vagy az Oscar Gála (21%). A válaszadók döntő többsége, ha lehetősége adódna rá, filmsztárral koccintana: a hölgyek körében Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Robert Downey Jr. volt a legnépszerűbb, míg az urak Jennifer Aniston, Mila Kunis és Jennifer Lawrence társaságában italoznának. A magyar sztárokról is szívesen fantáziálnak hazánk fiai: a leggyakrabban említett hírességek közt ott van Dukai Regina, Palvin Barbi és Fluor Tomi is, de sokan Erzsébet királynővel vagy Barack Obamával fogyasztanának el egy jó pohár whiskyt.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Leküzdhető a félelem a fogorvostól

Szorongást válthat ki bennünk a fogorvosi fúró hangja, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési…

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…
1 / 1 508

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 162

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!