Facebook hozzászólás

PROMÓCIÓ

Többrészes dekorációs megoldás

Az életünk minden területén kiemelt szerep jut a páros és a többrészes megoldásoknak egyaránt. Gondoljunk csak az éjjeliszekrényre vagy az azon elhelyezett asztali lámpákra. Praktikusságuk mellett a dekoráció területén is kiemelt szerep jut az ilyen megoldásoknak.

A többrészes összeállítások képekből is pont olyan jól fognak mutatni, mint a stílusos lakberendezési elemek. A többrészes kivitelek dizájnosabbak, mint az egyrészesek, és ennek köszönhetően sokkal modernebb benyomást is keltenek.

Tervezés

A többrészes fali dekoráció első lépéseként természetesen a tervezést nevezhetjük meg. A kompozíció bármilyen lehet. Követhetünk egy mintát vagy rendszert az elrendezésben. De legideálisabb, ha a többrészes kompozíció megjelenési stílusa illeszkedik a képen látható ábra mintavilágához is.

Az elrendezés stílusát, a képek számát és méretét ideális, ha a fali felülethez mérten is igazítjuk. De gyakorlatilag bármilyen egyedi többrészes vászonfotó kompozíció összeállítható, csak a fal méretéből és az arra kiválasztott kép tulajdonságaiból kell kiindulni.

Lehetőségek

Az választott képet kettő, három, négy, de akár még öt részes képként is megjeleníthetjük. A lehetőségeknek a választott műhely tapasztalati és kreatív tudása, a mi ízlésünk és a rendelkezésünkre álló felületünk szabhat csak határt.

A többrészes álomdekorációs képet a legjobb megoldás vászonképek formájában megjeleníteni otthonunk falain. A minőségi vászonra készült fényképek vagy digitális felvételekről készült lenyomatok napjaink legstílusosabb fali dekorációs megoldásainak mondhatóak. Kifejezetten impozáns darabok lesznek főleg annak köszönhetően, hogy többrészes kivitelben készíttetjük el azokat.

Vászonképszalon, Kép: promóció
Kép: promóció

Kivitelezés

A megvalósításhoz a kifejezetten jó ötlet mellett csak egy szakértő műhely hiányozhat. Bármilyen hihetetlen, a kettőt egy helyen fogja megtalálni, mégpedig a Vászonkép Szalonnál. A vászonképek felületei latex-szel kezeltek, ennek köszönhetően hosszú távú védelemmel ruházzák fel az elkészült képet. Így a szilveszteri buli alkalmával ráfröccsenő pezsgő és a tisztítószeres portörlés sem fog kárt okozni az egyedileg elkészített műalkotásban.

Az ötletek tárháza segítségünkre szolgál ahhoz, hogy az elképzeléseinknek megfelelő, többrészes összeállítást megtaláljuk, vagy beleszeressünk egy másik lehetőségbe, és sutba dobjuk a régi elképzelésünket. Az ötletek tárházának tulajdonosa a dekorációs képek megvalósításában is kiváló partner lehet.

Sőt a művészlélekkel megáldott csapat lehet, hogy még sokkal jobb többrészes díszítést tud varázsolni a Te elképzeléseidnek megfelelően. Garanciális szolgáltatásukkal téged semmilyen kockázat nem terhel, de az öt csillagos vásárlói visszajelzések alapján biztosan nem fog csalódás érni.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mi a közös a cukorbetegségben és a demenciában?

Cukorbetegség akkor alakul ki, amikor a szervezetünk nem tud megfelelő mennyiségű inzulint termelni, vagy az…

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a…
1 / 1 504

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!