Facebook hozzászólás

Tombolnak a sivatag színei

Épp csak búcsút mondtunk a télnek, a húsvét máris itt van egy karnyújtásnyira. Mi lehet jobb időtöltés annál, mint amikor a szeretteinkkel együtt vagyunk? Színesítsd az ételt az éledő természet mintájára! Díszítsd a lakásod a sivatag színeivel!

Fontosak az ízek is a húsvéti asztalon, de nem mellékes az sem, hogyan terítünk. Kölcsönözz bátran kiegészítőket és díszítőelemeket a természetből, és dekorálj akár tengeri fűből készült kosárral vagy vörös agyagvázával!

Húsvéti asztal, Kép: Ikea
Kép: Ikea

Színesítsd az ételt az éledő természet mintájára! A friss zöldségek és gyümölcsök a tányérokon legalább olyan esztétikusak, mint egy tavaszi virágcsokor az asztalon.

Húsvéti fogás, Kép: Ikea
Húsvéti fogás, Kép: Ikea

A kevésbé lelkes és áldozatos szakácsok is elkápráztathatják vendégeiket egyszerűen elkészíthető zöldségmedálokkal. Az édes csipegetni valókat teheted üvegtálra, de asztali dekorációként is jó szolgálatot tehetnek.

Tavaszi hangulat a lakásban gyerekkel, Kép: IKEA
Kép: IKEA

A sivatag végtelenbe nyúló száraz és hangtalan szépsége tombol a trendi lakásban.

A Tökéletes a Jó barátja
– Voltaire után szabadon így gondolkodik egy európai világcég, aminek mi magyarok is részesei vagyunk! Gazdaságosság, biztonság, komfort és dizájn – ez jellemzi az ablakok, a teraszajtók bukó-nyíló vasalatait szolgáló legújabb terméket, a Roto NX-et, ami e hetekben indul világhódító útjára.

Gondolatban egy utazásra hív az otthonod a homok dűnék és fehér mészkősziklák világába, oda, ahol mindig kék az ég. Az évszak lakberendezési trendjét a pasztellszínek, a terrakotta, a homokszín és a bézs meleg árnyalatai, valamint a természetes zöld és tónusai uralják.  Utóbbik úgy dobnak fel, mint az élettől duzzadó oázisok a homoktengert. Ez a színvilág a sötét fával, az üveggel, a rattannal és a kerámiával kiegészítve a természet féktelen szabadságvágyát hirdeti! Nos ünnepeljük együtt a tavaszt!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mosolygós májusi időt hoz a hétvége!

Újra melegedés kezdődik, és most jó esély van arra, hogy ne csak a naptár szerint legyen május, hanem az…

Szívás a hízás

Kifogyhatatlan a téves hitek tárháza a kismamáknál. Most a dohányzást és a hízást vesszük nagyító alá Ratkó Tünde…
1 / 1 483

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Itt a top 5 legnépszerűbb játék

Jellemzően 2-4 ezer forintot költenek játékra gyereknapon a magyar szülők. Legtöbben szabadtéri- vagy kreatív-, fejlesztőjátékot, illetve sporteszközöket vásárolnak - derült ki az…
1 / 137

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!